Nuorten kirjat

Nuorten kirjat tukevat nuorten kasvua ja kehitystä tarjoten niin tietokirjallisuutta kuin mukaansa vieviä tarinoitakin, jotka valmentavat lukijaansa aikuisten maailman kohtaamista varten. Nuorten tietokirjallisuuden joukosta löytyy myös aihepiirejä, joista aikuiselle jutteleminen voi olla haastavaa, joten kirjallisuus on oiva apu lisäämään nuorten tietoisuutta niin itsestään, kehostaan kuin elämästäkin. Nuorten viihdekirjallisuus puolestaan vie aikuisuutta kohti kypsyvän nuoren mukaan erilaisiin seikkailuihin ja rakkaustarinoihin, joihin nuori voi samaistua ja joista tämä voi oppia asioita elämästä.

Äänikirjasovellukset ovat tulleet jäädäkseen ja palvelevat myös nuoria tarjoten nuorten kirjoja mitä värikkäämmissä valikoimissa. Nykypäivän älylaitteiden aikaa eläessämme on tärkeää, että kirjallisuus on helposti ja nopeasti nuorten saatavilla. Äänikirjat toimivat juuri siten ja fyysisiin kirjoihin verrattuna ne ovat mitä helpoimmin nuoren saatavilla – omassa mobiililaitteessa, joka kuitenkin kulkee mukana aina ja kaikkialla.

Aamunkoi
Nevermoor
Niin käy vain elokuvissa
Harry Potter ja viisasten kivi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Harry Potter ja Azkabanin vanki
harry-potter-ja-liekehtiva-pikari
Harry Potter ja Feeniksin kilta
harry-potter-ja-puoliverinen-prinssi
Harry Potter ja kuoleman varjelukset
Houkutus
Nälkäpeli
Auringon pimeä puoli
Uusikuu
Varjo ja riipus
Et kävele yksin

Nuorten kirjat ja kirjat koko perheelle äänikirjasovelluksesta

Se, että perheen nuoret pääsevät jyvälle kirjallisuuden maailmaan, on erittäin tärkeä ja hieno seikka. Äänikirjasovellus toimii tässä kohtaa parhaiten, sillä se tuo nuorten kirjat kätevästi nuoren omaan taskuun, valtavan kattavan äänikirjaston muodossa. Jos perheessänne on useampikin kirjallisuuden ystävä, kannattaa harkita perhetilin hankkimista, joka mahdollistaa useamman äänikirjojen käyttäjän perheen sisällä.

Äänikirjoista voi helposti tulla perheen nuorelle uusi, hyvä tapa. Erilaiset päivittäiset siirtymät paikasta toiseen tuntuvat mukavilta, kun voi kuunnella itseään kiinnostavaa kirjallisuutta. Myös iltapäivän lepohetket ovat pelastetut, kun pääsee jatkamaan aamubussissa kesken jäänyttä koukuttavaa tarinaa. Tilanteita on monia – äänikirjan valitessa kädet ja silmät pysyvät aina vapaina, minkä ansiosta kyseessä onkin fiksuin kirjasto ikinä!

Ihastukaa äänikirjojen maailmaan tutustumalla ilmaiseksi!

Sivustoltamme löytyvät äänikirjasovellukset tarjoavat nuorten äänikirjat niin suosittujen klassikoiden kuin uutuuksienkin muodossa. Äänikirjastoja päivitetään jatkuvasti, joten nuori löytää varmasti sovelluksista aina jotakin itselleen sopivaa kuunneltavaa.

Valitse sivustoltamme sinua, nuorta tai koko perhettänne eniten kiinnostava äänikirjasovellus ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso, joka on sovelluksesta riippuen vähintään 14 päivän pituinen. Ja mikäli kokeilujakson aikana koetkin, ettei kyseinen sovellus ollut sinun juttusi, riittää kun peruutat sen määräaikaan mennessä, etkä maksa kokeilujaksosta senttiäkään. Tervetuloa löytämään kuuntelemattomia kirjamaailmoja!