Äänikirja-tarjoukset

Täältä löydät ajankohtaisia tarjouksia sinulle, joka haluat kuunnella äänikirjoja äänikirjasovelluksen kautta. Kaikki tarjoukset ovat ajan tasalla ja voimassa. Tyhjennämme säännöllisesti tarjoukset, jotka eivät enää ole voimassa, ja pidämme luettelon ajan tasalla parhaista tarjouksista.

Kaikki tarjoukset

Tässä ovat sovellukset ja niiden parhaat tarjoukset juuri nyt.

40 päivää ilmaiseksiStorytel
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,4 / 5
Google Play: 4,2 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-3
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 9.99-22.99 €
Ilmainen 40 päivää
35 päivää ilmaiseksiNextory
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,4 / 5
Google Play: 3,8 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-4
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 13,99-19,99 €
Ilmainen 35 päivää
30 päivää ilmaiseksiBookBeat
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,6 / 5
Google Play: 4,7 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-5
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 9.99-16.99+ €
Ilmainen 30 päivää
30 päivää ilmaiseksiElisa Kirja
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 3,5 / 5
Google Play: 3,7 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 8,90 €
Ilmainen 30 päivää
30 päivää ilmaiseksiAudible
App Store: 4,6 / 5
Google Play: 4,5 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1
Käyttöjärjestelmä:
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 7.99 £ (≈ 9,50 €)
Ilmainen 30 päivää

Tietoa näistä tarjouksista

Suurin osa Suomen markkinoilla toimivista äänikirjasovelluksista tarjoaa ilmaisen kuuntelun rajoitetuksi ajaksi. Näiden tarjousten tarkoituksena on, että käyttäjät voivat kokeilla äänikirjapalvelua maksutta ja toivottavasti haluavat jatkaa maksavana asiakkaana tarjousajan päätyttyä.

Nämä tarjoukset ovat vain sinulle, joka et ole vielä kokeillut äänikirjapalvelua. Jos et halua jatkaa maksavana asiakkaana, kun ilmainen jakso on ohi, sinun on peruutettava tilauksesi itse ennen kauden päättymistä. Yksikään sovellus ei käytä sitovia aikoja, joten voit kokeilla erilaisten äänikirjasovellusten tarjouksia.

Äänikirja-tarjoukset ovat erinomainen tapa kokeilla erilaisia äänikirjasovelluksia ennen kuin sitoutuu pitkäaikaiseen tilaukseen. Tarjouksia on tarjolla eri sovelluksissa eri aikoina ja ne vaihtelevat myös pituudeltaan. Joissakin sovelluksissa voi olla tarjolla vain muutaman päivän mittainen kokeilujakso, kun taas toisissa voi nauttia jopa kuukauden mittaisesta ilmaisesta kuuntelusta. Tarjouksia kannattaa seurata säännöllisesti, jotta ei jää paitsi uusista kampanjoista.

Monet äänikirjasovellukset tarjoavat myös alennuskoodit tai kampanjakoodit, jotka mahdollistavat alennetun tilauksen hinnan. Nämä koodit löytyvät yleensä sovelluksen omilta verkkosivuilta tai sosiaalisen median kanavilta. Kannattaa myös seurata eri kauppaketjujen ja kirjakauppojen kampanjoita, sillä ne voivat tarjota hyviä diilejä erilaisiin äänikirjasovelluksiin.

Jos haluaa säännöllisesti nauttia äänikirjojen kuuntelusta, kannattaa harkita tilauksen pitkäaikaisuutta. Monet äänikirjasovellukset tarjoavat erilaisia tilausvaihtoehtoja, jolloin voi valita juuri omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon. Tilauksen hinta voi vaihdella esimerkiksi sen mukaan, kuinka monta kirjaa haluaa kuunnella kuukaudessa.

Äänikirja-tarjoukset ovat myös hyvä tapa tutustua uusiin äänikirjoihin. Tarjouksia kannattaa hyödyntää eri genreistä, jotta löytää uusia mielenkiintoisia kirjoja. Monet sovellukset tarjoavat myös suosituksia ja listauksia, jotka auttavat löytämään uusia lukuelämyksiä.

Lopuksi on hyvä muistaa, että jokaisella äänikirjasovelluksella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kannattaa kokeilla erilaisia sovelluksia ja löytää oma suosikki. Äänikirjat voivat tuoda paljon iloa ja hyötyä arkeen, joten kannattaa tutustua niihin erilaisin tarjouksin ja kampanjoin.

Kuinka kauan tarjoukset äänikirjojen ilmaiseen kuunteluun ovat voimassa?

Ilmaiset jaksot vaihtelevat. Sovellukset tarjoavat yleensä ainakin 14 päivän ilmaisen kuuntelun. Usein on kuitenkin mahdollista löytää jopa parempia tarjouksia. Katso yllä oleva luettelo löytääksesi parhaat tarjoukset jokaiselle sovellukselle juuri nyt. Löydät usein tarjouksia 30 päivän ilmaisesta kuuntelusta. Joskus ilmainen kuuntelu voi kestää jopa pidempään.

Kuinka voin aktivoida tarjouksen?

Napsauta yllä olevasta luettelosta valitsemasi sovelluksen tarjousta. Sen jälkeen sinut ohjataan äänikirjasovellukseen, kun tarjous on aktivoitu. Sinun ei tarvitse täyttää alennuskoodia tai tarjouskoodia.

Mikä sovellus on paras?

Kyse on suurelta osin henkilökohtaisesta mausta.

Voit lukea kaikkien sovellusten arvostelut täältä.

Suosittelemme, että kokeilet mahdollisimman monta sovellusta näiden tarjousten avulla saadaksesi käsityksen siitä, mikä äänikirjasovellus sopii sinulle parhaiten.

Mikä on äänikirja-tarjousten hyöty?

Äänikirja-tarjoukset ovat loistava tapa kokeilla erilaisia äänikirjasovelluksia ilmaiseksi tai alennetulla hinnalla ennen kuin sitoutuu pitkäaikaiseen tilaukseen. Tarjouksia on tarjolla eri sovelluksissa eri aikoina ja ne voivat olla myös pituudeltaan erilaisia.

Mistä löytää parhaat äänikirja-tarjoukset?

Parhaat äänikirja-tarjoukset löytyvät yleensä suoraan äänikirjasovelluksista tai niiden verkkosivuilta. Kannattaa myös seurata eri kauppaketjujen ja kirjakauppojen kampanjoita, sillä ne voivat tarjota hyviä diilejä erilaisiin äänikirjasovelluksiin.

Voiko äänikirja-tarjouksia käyttää vain kerran?

Yleensä äänikirja-tarjoukset ovat voimassa vain kerran per käyttäjä, mutta tarjouksia voi olla tarjolla uudelleen myöhemmin eri aikoina.

Voiko äänikirja-tarjouksia yhdistää muihin alennuksiin?

Se riippuu sovelluksesta. Jotkut sovellukset mahdollistavat alennuskoodien ja kampanjakoodien käytön samanaikaisesti äänikirja-tarjousten kanssa, kun taas toiset eivät.

Onko ilmaisella kokeilujaksolla jotain rajoituksia?

Kyllä, usein ilmaisilla kokeilujaksoilla on rajoituksia, kuten esimerkiksi rajattu määrä kirjoja, jotka voi kuunnella ilmaiseksi tai rajoitettu aika, jonka aikana kokeilujakso tulee käyttää. Rajoitukset vaihtelevat kuitenkin sovelluksittain.

Viimeksi päivitetty: 2023-03-04