Storytel koodi - päivää ilmaiseksi

Oletko valmis sukeltamaan Storytel-äänikirjojen maailmaan? Storytel on yksi parhaimmista äänikirjapalveluista, johon saat nyt uuden alennuskoodin. Kun käytät Storytel-tarjouksesi koodia, saat varmasti kaikista parhaan ja edullisimman hinnan ja pääset sisään äänikirjojen maailmaan vaikka heti tänään!

Katso alta paras Storytel-tarjouskoodi itsellesi

Ilmainen Storytel 40 päivää

Tällä yksinoikeudella voit kokeilla Storytelia ilmaiseksi 40 päivän ajan. Klikkaa alla olevaa linkkiä aktivoidaksesi.

Ilmainen 40 päivää

Ilmainen Storytel kuukausi – 30 päivää

Lunasta oma Storytel-kampanjakoodi heti tänään – voimassaolo päättyy pian! Kun lunastat alekoodin Storyteliin, saat ilmaisen kuukauden kaikkiin Storytelin äänikirjoihin, eli koko Storytelin palveluun. Pystyt lunastamaan tämän ilmaisen kuukauden itsellesi klikkaamalla linkkiä, jonka löydät tämän tekstin alta. Storytel on pakattu täyteen mielenkiintoisia, hauskoja ja koukuttavia äänikirjoja suomeksi – lunasta siis tarjouksesi ja haali itsellesi suomenkieliset äänikirjat Storytelista heti.

Ilmainen 30 päivää

Storytel ilmaiseksi kaksi viikkoa – 14 päivää

Tutustu Storytelin upeaan tarjoukseen, jolla kaikki uudet asiakkaat saavat kokea äänikirjojen avartavan maailman kaksi viikkoa ilmaiseksi – siis palvelun saa käyttöönsä ilmaiseksi 14 päivän ajaksi tarjouksen avulla! Mikään ei ole parempi tapa tutustua palveluun, kuin saada se kahdeksi viikoksi ilmaiseksi. Ilmainen tarjous tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi ilmaiseksi kaikki suomenkieliset äänikirjat Storytelissä.

Ilmainen 14 päivää

Storytel Reader -laitteella luet e-kirjoja helposti ja mukavasti

Oletko kaivannut nimenomaan Storytelin e-kirjoja varten sopivaa lukulaitetta? Storytel on kehittänyt täydellisen e-kirjalaitteen juuri tätä käyttöä varten! Storytel Reader -nimisellä laitteella luet kirjoja tavalla, joka ei rasita silmiä. Kun olet rekisteröinyt itsesi Storytelin tilaajaksi, saat erinomaisen mahdollisuuden ostaa laite itsellesi 99 € hinnalla.

Avaa alennus

Ilmaisia eroottisia äänikirjoja

Storytelilla on suuri osa eroottisia äänikirjoja. Tällä tarjouksella voit kuunnella niitä ilmaiseksi 30 päivää.

Ilmainen 30 päivää

Dekkarit

Oletko innokas rikosten lukija? Tällä tarjouksella voit kuunnella kaikkia Storytelin rikoskirjallisia romaaneja ilmaiseksi 30 päivää.

Ilmainen 30 päivää

Storytel-tarjoukset vuodelle 2022

Miten Storytelin päivän tarjous toimii?

Storytel päivän kokeilu on mahdollista aktivoida tietyn ajanjakson ajan. Storytelin ilmainen kuukausi on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin kokeilleet sovellusta. Et tarvitse erillistä alennuskoodia aktivoidaksesi ilmaisen kokeilun, sillä tarjous astuu voimaan automaattisesti, kun napsautat tältä sivulta löytyvää linkkiä.

Onko Storytel hyvä äänikirjasovellus?

Olemme sitä mieltä, että Storytel on hyvä äänikirjasovellus – ja niin ovat monet muutkin käyttäjät. Sovelluksena Storytel on johtanut äänikirjojen suoratoiston kehittämistä mobiililaitteille ja se on vaikuttanut voimakkaasti moniin uusiin samankaltaisiin palveluihin, kuten BookBeatiin ja Nextoryyn.

Jotta pääsisit itse muodostamaan oman mielipiteesi palvelusta, suosittelemme kokeilemaan Storytelia hyödyntämällä minkä tahansa näistä tarjouksista. Voit myös lukea arvostelumme Storytelista.

Voinko peruuttaa Storytelin kokeilujakson?

Kyllä, Storytelin kokeilujakso on mahdollista perua. Jos teet niin ennen kokeilujakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään.

Miksi Storytel antaa minun kokeilla palvelua ilmaiseksi?

Ilmaisen kokeilujakson kautta Storytel haluaa varmistaa, että mahdollisimman monet äänikirjojen fanit käyttäisivät sovellusta. Ilmaisen kokeilujakson tarjoaminen sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeilleet palvelua, on yksi markkinoinnin muodoista. Tällä tapaa Storytel toivoo, että uudet käyttäjät siirtyvät maksaviksi asiakkaiksi, kun 30 päivän kokeilu on ohi.

Kuinka kauan nämä Storytelin tarjoukset ovat voimassa?

Kaikki tämän sivun tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi, eikä niille ole erityistä päättymispäivää. Jos tarjous vanhenee, poistamme sen sivulta. Tällä tapaa löydät sivuiltamme vain voimassaolevat Storytel alekoodit ja tarjoukset.


Aktivoi nyt oma Storytel-alekoodi

Tulet huomaamaan, miten helppoa alekoodin aktivointi Storyteliin on! Seuraa vain ohjeita:

  1. Valitse itsellesi sopivin koodi listasta.
  2. Klikkaa itsesi Storytelin sivustolle linkistä.
  3. Koodisi aktivoituu tarjousta klikkaamalla.
  4. Lue ohjeet sivustolta ja asenna Storytel-sovellus laitteellesi.
  5. Aloita uppoutuminen äänikirjojen maailmaan!
Tags:
Storytel kampanjakoodi Storytel 30 päivää Storytel 40 päivää Storytel alekoodi Storytel 30 päivää ilmaiseksi Storytel kokeilu Storytel kokeile ilmaiseksi 30 päivää Storytel tarjous vanhoille asiakkaille Storytel ilmainen kokeilu Storytel kuukausi ilmaiseksi Storytel koodi 30 päivää Storytel koodi 1kk 2022 Storytel ilmainen kuukausi Storytel alennuskoodi Storytel tarjous

Storytel tietoa

Storytelin tarina alkaa vuodesta 2005, kun se perustettiin Ruotsissa tuomaan iloa asiakkailleen. Storytelin kautta asiakkaat saavat tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja suoraan omaan puhelimeensa tai tablettiinsa.

Storytel on yksi pohjoismaiden suosituimpia ääni- ja e-kirjapalveluita suuren valikoimansa ansiosta. Storytelin isossa valikoimassa on kirjoja niin suomeksi kuin englanniksi. Storytel-palvelun saa ladattua suoraan omaan älylaitteeseen.

Storytel on monien nykyajan palveluiden kaltainen suoratoistopalvelu, jonka käyttö on todella helppoa – maksat vain kiinteän kuukausimaksun, ja saat koko valikoiman käyttöösi. Storytel on onnistunut valikoiman laajuudessa suorilla sopimuksillaan suomalaisten kustantamojen kanssa. Äänikirjojen lisäksi Storytelin kuukausihintaan kuuluvat myös e-kirjat ilman lisäkustannuksia. Storytelin sopimuksista voit valita itsellesi sopivimman mallin – esimerkiksi useammalle käyttäjälle sopii parhaiten Storytel Family -sopimus.