Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

BookBeat

Ruotsalainen suoratoistopalvelu BookBeat tarjoaa käyttäjilleen äänikirjoja ja e-kirjoja suuressa valikoimassa. BookBeat on saatavilla neljällä eri markkina-alueella: Suomi, Ruotsi, Saksa ja Iso-Britannia. BookBeat on osa suosittua Bonnier Books -kustantamoa, minkä ansiosta sen käytössä on suuren talon valtava kirjavalikoima. Tämän lisäksi BookBeat tekee yhteistyötä myös muiden kirjakustantamojen kanssa, mikä laajentaa sen tarjoamaa kirjavalikoimaa entisestään. Androideissa, iPhoneissa ja iPadeilla toimiva BookBeat tarjoaa kiinteällä kuukausimaksulla pääsyn koko sen valikoimaan, jossa käyttäjällä on valittavanaan monta eri kategoriaa. Palvelun käyttäjäksi pääset lataamalla BookBeat-sovelluksen joko Play Kaupasta tai Appstoresta sekä rekisteröitymällä. Tämä käy helposti ja kätevästi, vain muutamalla klikkauksella.

Vuonna 2015 perustettu BookBeat tarjoaa monipuolisten yhteistyökumppanuuksien ansiosta kattavan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja. Sovelluksessa on tarjolla muun muassa romaanit, jännityskirjat, elämäkerrat sekä hyvinvoinnista kertova kirjallisuus ja monta muuta kategoriaa. Aikuisten lisäksi myös lapset ja nuoret löytävät helposti kuunneltavaa ja luettavaa BookBeatin sovelluksesta, ja BookBeatin e-kirjat toimivatkin lapsille ja nuorille hyvin lukemisen maailmaan totuttajana, samalla kun äänikirjat palvelevat perheenjäseniä, jotka eivät pidä perinteisten fyysisten kirjojen lukemisesta. Selkeän kategorioinnin avulla löydät helposti etsimäsi kirjat klikkaamalla sinua kiinnostavinta kategoriaa. Voit myös etsiä tiettyjä kirjoja kätevästi kirjoittamalla kirjan nimen hakukenttään. BookBeatin sovelluksessa pääset myös hyödyntämään suosituimpien kirjojen listauksia, kuten viikon kuunnelluimmat teokset.

BookBeat tarjoaa liittymät yksittäisille käyttäjille ja perheille

BookBeatin sovelluksessa voi rekisteröityä käyttäjäksi jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö. Rekisteröityminen käy helposti sovelluksessa ladattuasi sen älylaitteellesi. Riittää, että ilmoitat voimassa olevan sähköpostiosoitteesi sekä maksukorttisi tiedot. Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi BookBeat veloittaa maksukorttiisi liitettyä tiliä kuukausittain, veloittaen sieltä tulevan kuukauden maksun ennakkoon. Sopimuksen teko ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, vaan voit keskeyttää palvelun tilaamisen milloin tahansa. Lisäksi saat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja siihen päivämäärään saakka, mihin olet tilauksesi maksanut. Käyttäjätilisi on myös helposti aktivoitavissa uudelleen, mikäli tuletkin myöhemmin toisiin ajatuksiin. BookBeat tarjoaa jokaiselle käyttäjälleen ilmaisen kahden viikon pituisen kokeilujakson, jonka aikana käyttäjä voi käyttää suoratoistopalvelua rajoituksetta ja luoda rauhassa oman käsityksen valikoimasta ja ylipäätään sovelluksen toimivuudesta. Ensimmäinen kuukausimaksu veloitetaan vain, jos liittymää ei ole irtisanottu maksuttoman kokeilujakson aikana.

BookBeat tarjoaa kahta eri tyyppistä käyttäjätiliä. Ensimmäinen niistä on yhden henkilön käyttäjätili ja toinen perhetili. Yhden henkilön käyttäjätilin kuukausimaksu on 14,90 € ja perhetilin perustana on sama aloitusmaksu, johon lisätään 4,90 € jokaista liittymään lisättävää perheenjäsentä kohden. Kahden henkilön liittymä maksaa siis toisin sanoen 19,80 € kuukaudessa. Perhetilin rekisteröimisen ehtona on se, että jokainen liittymän käyttäjistä on kirjoilla samassa osoitteessa. BookBeatilla on tarjolla myös erityiset lasten profiilit, jotka rajaavat lasten saataville ainoastaan lapsille suunnatun kirjallisuuden sekä ehdottavat lapsille räätälöityjä listoja saatavilla olevasta tarjonnasta. Tämä tekee sovelluksen käytöstä miellyttävää kaikenikäisille. BookBeat hyväksyy maksutapoina seuraavat: VISA, Mastercard tai BookBeatin lahjakortti.

BookBeat – kokemuksia suoratoistopalvelun käyttäjiltä

Monet käyttäjät pitävät BookBeatia erityisen hyvänä ja toimivana sovelluksena, joka pitää sisällään runsain mitoin hyviä puolia. BookBeatin käyttäjänä voit lukea ja kuunnella kirjoja niin online- kuin offline-tilassakin, mikä tekee palvelun käytöstä joustavaa myös silloin, kun internetyhteyttä ei ole saatavilla. Toisena etuna on se, että mikäli päätät keskeyttää tilauksesi jossain vaiheessa ja taas palata käyttämään palvelua myöhemmin, kuunnellut ja luetut kirjat pysyvät kuitenkin aina tallessa sovelluksen käyttäjätilillä. Lisäksi liittymä ei sido käyttäjäänsä mihinkään, joten voit keskeyttää tilauksesi milloin tahansa. Perhetili on sekin ehdoton plussa BookBeatista puhuttaessa, sillä se on oiva keino saada äänikirjat ja e-kirjat kerralla edullisemmin useamman perheenjäsenen käyttöön.

App Storea tutkailtaessa sieltä ei löydy kovinkaan paljon huonoja BookBeat-kokemuksia, mitä tulee palvelun käyttäjien jättämiin arvosteluihin. Joku toivoo sovellukseen kirjanmerkki-toimintoa, toinen puolestaan edullisempaa hintaa, ja nähtävillä on muitakin erinäisiä toivomuksia. Yhtä suurempaa nimittäjää BookBeatin haittapuoleksi on kuitenkin vaikea nimetä, mikä kertoo ainoastaan siitä, miten tyytyväisiä sen käyttäjät ovat.

Miksi valita äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoajista juuri BookBeat?

BookBeatin valitsemiseen on olemassa monia hyviä perusteluja. Ensinnäkin jokainen BookBeatin käyttäjä on oikeutettu kahden viikon ilmaiseen kokeilujaksoon, minkä ansiosta käyttäjä voi rauhassa punnita, onko BookBeat juuri oma suoratoistopalvelu. Ilmaiseen kokeilujaksoon pääsee käsiksi kätevästi luomalla käyttäjätilin joko BookBeatin sovelluksessa tai kotisivuilla. Ilmaisen kokeilujakson lisäksi BookBeatilla on silloin tällöin tarjolla netissä alennuskoodeja, joilla kokeilujaksoa voi pidentää jopa 21 päivään. Tätä tarjousta koskee sama oikeus kuin lyhyempääkin – voit lopettaa liittymäsi milloin tahansa, täysin sitoumuksetta.

BookBeat valittiin vuonna 2017 yhdeksi Ruotsin parhaimmista Internetworldin listaamasta 100:sta sivustosta. Tämä jo itsessään kertoo sen, miten käyttäjäystävällisestä sovelluksesta onkaan kyse. BookBeat tarjoaa kattavan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja kaiken ikäisille ja jokaiseen makuun, sillä onhan sen käytössä koko Bonnier-kustantamon valikoima, ja paljon enemmän. Sanalla sanoen BookBeat on varteenotettava kilpailija muihin vastaaviin markkinoilta löytyviin sovelluksiin nähden.

14 päivää ilmaiseksiBookBeat
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,6 / 5
Google Play: 4,5 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-5
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 16.90-36.5 €
Ilmainen 14 päivää