Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

BookBeat koodi

Kokoamme tänne viimeisimmät BookBeat-tarjoukset ja -kampanjakoodit. Tutusti monipuolisiin alennuksiin ja tarjouksiin ja valitse sinulle sopivimmat. Kampanjakoodien ansiosta kuuntelet äänikirjoja halvemmalla – ja pääset kokeilemaan BookBeatia ilmaiseksi. Alekoodin avulla säästät rahaa, joten aloita kuuntelu jo tänään.

Voimassa olevat BookBeat-koodit

Kuuntele BookBeatia ilmaiseksi 30 päivää

BookBeatilla on toisinaan ilmaisia 30 päivän kokeilujaksoja niille käyttäjille, jotka haluavat kokeilla sovellusta. 30 päivän kokeilujaksot ovat voimassa rajoitetun ajan ja vain tietyllä aikavälillä. BookBeat ei tarjoa ilmaista 30 päivän kokeilujaksoa tällä hetkellä.

Teemme yhteistyötä BookBeatin kanssa, joten voit siis löytää 30 päivän ilmaisen kokeilujakson heti, kun sellainen on taas käyttäjien saatavilla. Tällä hetkellä BookBeatilla on tarjolla 14 päivän kokeilujakso, jonka voi aktivoida napsauttamalla tästä.

Ilmainen 14 päivää

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan

BookBeatin uusien asiakkaiden tarjous avaa ovet koko äänikirjojen valikoimaan ilmaiseksi 14 päivän ajaksi.

Ilmainen 14 päivää

Lastenkirjojen valikoima BookBeatissa

BookBeatin lastenkirjojen valikoima on laaja. Se tarjoaa perheen pienimmille täydellisen tilaisuuden sukeltaa kirjojen ihanaan maailmaan.

Avaa alennus

BookBeatin perhetili

BookBeat tarjoaa asiakkailleen perhetilin, jonka ansiosta koko perhe pääsee kuuntelemaan mieluisiaan äänikirjoja saman tilin kautta.

Avaa alennus

Aktivoi BookBeat-koodi

Tässä ohjeet BookBeat-alekoodien ja -tarjousten aktivointiin:

1. Tutustu yllä oleviin tarjouksiin ja valitse mieleisesi BookBeat-tarjous.

2. Klikkaa tarjousta.

3. Siirryt BookBeatin sivustolle. Tarjous aktivoituu automaattisesti.

4. Seuraa sivuston ohjeita ja lataa BookBeat-sovellus.

5. Valmis! Nyt voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun edullisesti.

Tags:
BookBeat tarjous BookBeat koodi 1kk 2020 BookBeat alekoodi BookBeat kampanjakoodi BookBeat alennuskoodi BookBeat 30 päivää

Lisätietoa BookBeatista

BookBeat aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2016 ja on sittemmin laajentanut toimintaansa muihin maihin, kuten Suomeen. Sovelluksen kehittäjänä on Bonnier, yksi Ruotsin perinteikkäimmistä ja suurimmista kustantamoista.

Kilpailijoidensa Storytelin ja Nextoryn tavoin BookBeat on äänikirjoja välittävä tilaupalvelu. Maksamalla kuukausittaisen kiinteän hinnan saat käyttöösi koko BookBeatin äänikirjojen valikoiman. Kattavasta valikoimasta löydät paljon suomalaisia äänikirjoja. BookBeatin kirjastossa on myös runsaasti e-kirjoja, jos pidät niistä äänikirjoja enemmän.

BookBeat-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Voit valita usean eri tilausvaihtoehdon joukosta, ja tarjolla on esimerkiksi perhetili, jos perheessäsi useampi on äänikirjojen ystävä.