BookBeat koodi

Kokoamme tänne viimeisimmät BookBeat-tarjoukset ja -kampanjakoodit. Tutusti monipuolisiin alennuksiin ja tarjouksiin ja valitse sinulle sopivimmat. Kampanjakoodien ansiosta kuuntelet äänikirjoja halvemmalla – ja pääset kokeilemaan BookBeatia ilmaiseksi. Alekoodin avulla säästät rahaa, joten aloita kuuntelu jo tänään.

Voimassa olevat BookBeat-koodit

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi 30 vuorokauden ajan

Erikoistarjous: saat BookBeatin käyttöösi kampanjakoodilla ilmaiseksi kuukauden ajaksi, eli 30 päiväksi.

Ilmainen 30 päivää

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan

BookBeatin uusien asiakkaiden tarjous avaa ovet koko äänikirjojen valikoimaan ilmaiseksi 14 päivän ajaksi.

Ilmainen 14 päivää

Lastenkirjojen valikoima BookBeatissa

BookBeatin lastenkirjojen valikoima on laaja. Se tarjoaa perheen pienimmille täydellisen tilaisuuden sukeltaa kirjojen ihanaan maailmaan.

Avaa alennus

BookBeatin perhetili

BookBeat tarjoaa asiakkailleen perhetilin, jonka ansiosta koko perhe pääsee kuuntelemaan mieluisiaan äänikirjoja saman tilin kautta.

Avaa alennus

BookBeatin tarjoukset ja alennuskoodit

BookBeat tarjoaa kätevän tavan kuunnella äänikirjoja missä tahansa, suuren ja monipuolisen valikoiman avulla, joka on saatavilla suoratoistona tai ladattavissa mobiilisovelluksen kautta. BookBeat alennuskoodin käyttäminen tai hyödyntäminen yhdessä sen erikoistarjouksien kanssa auttaa säästämään rahaa tilauksen hinnassa, mikä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon kirjojen kuuntelusta nauttiville.

Ilmaiset kokeilujaksot ja tarjoukset

Uusille asiakkaille BookBeat tarjoaa usein ilmaisia kokeilujaksoja, joiden pituus voi vaihdella 14–45 päivään, riippuen kampanjasta. Tänä aikana käyttäjät voivat tutustua palveluun ja kuunnella niin monta äänikirjaa kuin haluavat ilman maksua. Jos he haluavat jatkaa BookBeat-palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, he voivat tilata maksullisen tilauksen.

BookBeat tarjoaa myös ajoittain alennuksia tilauksista tai erikoiskampanjoita, kuten ilmaisen äänikirjakreditin tai rajoitetun ajan alennetun kuukausihinnan. Asiakkaat voivat käyttää BookBeat alennuskoodia tilauksen loppusummasta verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa.

Joustavat tilausvaihtoehdot

BookBeatin tilausvaihtoehdot ovat joustavia, jolloin käyttäjät voivat valita useista eri vaihtoehdoista tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Palvelu tarjoaa myös perhetilin, jonka avulla jopa viisi henkilöä voi jakaa yhden tilin alennettuun hintaan.

Miksi käyttää BookBeat alennuskoodia?

BookBeat alennuskoodin käyttäminen auttaa säästämään rahaa tilauksen hinnassa, mikä tekee palvelusta edullisemman vaihtoehdon. Lisäksi ilmaiset kokeilujaksot ja muut tarjoukset antavat mahdollisuuden kokeilla palvelua riskittömästi ja löytää uusia suosikkikirjoja. BookBeat tarjoaa laajan valikoiman suomenkielisiä äänikirjoja, joten se sopii erityisesti suomenkielistä sisältöä etsiville kuuntelijoille.


Kysymyksiä ja vastauksia BookBeatin tarjouksista

Kuinka pitkän ilmaisen kokeilujakson BookBeat tarjoaa?

BookBeatin ilmaisten kokeilujaksojen pituus vaihtelee suhteellisen usein. Yleensä ilmainen kokeilujakso kestää 14 päivää, mutta joidenkin erikoiskampanjoiden aikana BookBeat voi tarjota myös tätä pidempiä kokeilujaksoja, joten ei ole ollenkaan harvinaista törmätä jopa 30 tai 45 päivän mittaisiin kokeilujaksoihin.

Löydät kaikki BookBeatin voimassa olevat tarjoukset tältä sivulta.

Voinko peruuttaa BookBeatin ilmaisen kokeilujakson?

Kyllä, voit peruuttaa kokeilujakson ennen sen loppua. Jos peruutat tilauksen ennen kokeilujakson loppua, sinun ei tarvitse maksaa mitään.

Koskevatko BookBeatin tarjoukset myös vanhoja asiakkaita?

Valitettavasti eivät. BookBeatin tarjoukset on suunnattu vain niille asiakkaille, jotka eivät ole kokeilleet BookBeatia koskaan aikaisemmin.

Jos olet jo käyttänyt BookBeatia aikaisemmin ja haluat nauttia ilmaisista äänikirjoista, suosittelemme kokeilemaan Storyteliä tai Nextorya. Löydät näiden äänikirjasovellusten alennuskoodit ja tarjoukset täältä:

Storytel – alennuskoodit ja tarjoukset

Nextory – alennuskoodit ja tarjoukset

Mistä voin lukea arvostelun BookBeatista?

Löydät arviomme BookBeatista täältä. Voit myös lukea muiden BookBeatin käyttäjien arvioita App Storessa ja Google Play -kaupassa.


Aktivoi BookBeat-koodi

Tässä ohjeet BookBeat-alekoodien ja -tarjousten aktivointiin:

1. Tutustu yllä oleviin tarjouksiin ja valitse mieleisesi BookBeat-tarjous.

2. Klikkaa tarjousta.

3. Siirryt BookBeatin sivustolle. Tarjous aktivoituu automaattisesti.

4. Seuraa sivuston ohjeita ja lataa BookBeat-sovellus.

5. Valmis! Nyt voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun edullisesti.

Tags:
BookBeat kampanjakoodi BookBeat ilmainen kokeilu BookBeat 30 päivää BookBeat alekoodi BookBeat koodi 1kk 2024 BookBeat ilmainen kuukausi BookBeat alennuskoodi BookBeat koodi 30 päivää BookBeat tarjous vanhoille asiakkaille BookBeat tarjous BookBeat kokeilu

Lisätietoa BookBeatista

BookBeat aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2016 ja on sittemmin laajentanut toimintaansa muihin maihin, kuten Suomeen. Sovelluksen kehittäjänä on Bonnier, yksi Ruotsin perinteikkäimmistä ja suurimmista kustantamoista.

Kilpailijoidensa Storytelin ja Nextoryn tavoin BookBeat on äänikirjoja välittävä tilaupalvelu. Maksamalla kuukausittaisen kiinteän hinnan saat käyttöösi koko BookBeatin äänikirjojen valikoiman. Kattavasta valikoimasta löydät paljon suomalaisia äänikirjoja. BookBeatin kirjastossa on myös runsaasti e-kirjoja, jos pidät niistä äänikirjoja enemmän.

BookBeat-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Voit valita usean eri tilausvaihtoehdon joukosta, ja tarjolla on esimerkiksi perhetili, jos perheessäsi useampi on äänikirjojen ystävä.