Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Elisa Kirja

Elisa Kirja on verkkokauppa, joka tarjoaa käyttäjilleen suositut kirjat äänikirjojen ja e-kirjojen muodossa. Kymmenientuhansien digitaalisten kirjojen valikoima kasvaa jatkuvasti, lähes viikottain. Elisa Kirja on Suomen suosituin äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoaja, jonka digitaaliset kirjat ovat saatavilla kaikkiin matkapuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin, joissa on internetselain ja nettiyhteys. Äänikirjat ja e-kirjat on kuitenkin kätevintä kuunnella ja lukea Elisa Kirja -sovelluksella, joka on saatavilla AppStoresta ja Google Play -kaupasta. Halutessaan niistä voi nauttia sovelluksen sijaan myös tietokoneella Elisa Kirjan verkkosivujen kautta.

Elisa Kirja tarjoaa valikoimassaan sekä e-kirjat että äänikirjat lukuisissa eri kategorioissa, kuten elämäkerrat ja historia, dekkarit ja jännitys sekä kaunokirjallisuus, tietokirjat, oppikirjat, scifi ja fantasia ja monia muita. Tarjolla on myös hyvä valikoima lasten ja nuorten kirjoja, joten samalla käynnillä voi hankkia mieluisan kirjan myös perheen nuorimmalle. Koska Elisa Kirja päivittää valikoimaansa jatkuvalla syötöllä, sen tarjonnasta löytää helposti uutta luettavaa tiuhaan tahtiin. Ajankohtaiset lukuvinkit ja kirjajutut täydentävät palvelua, tuoden käyttäjälle enemmän tietoutta erilaisista teoksista.

Ladatessasi mobiililaitteeseesi Elisa Kirja -sovelluksen saat käyttöösi monia etuja. Sovellus esimerkiksi muistaa, mihin kohtaan jäit viimeksi, ja ehdottaa äänikirjan tai e-kirjan jatkamista samasta kohdasta. Äänikirjoissa on myös kätevä torkkukytkin, jonka ansiosta voit kuunnella äänikirjoja myös silmät kiinni ilman nukahtamisen pelkoa. Torkkukytkin toimii siten, että kirjan toistaminen katkeaa määräajan jälkeen ja jatkuu vasta sitten, kun painat nappia. Sovelluksessa on myös mahdollista mukauttaa kuuntelunopeus oman maun mukaan eli joko nopeuttaa tai hidastaa lukijan kerrontatahtia.

Monipuolinen Elisa Kirja – kertaostoksia tai kuukausitilaus

Elisa Kirja on verkkokauppa, jonka tarjoamia digitaalisia kirjoja voi ostaa kahdella eri tavalla – joko tekemällä kertaostoksia tai valitsemalla kiinteän kuukausimaksun. 8,90 € kuukausimaksulla saa kaksi krediittiä, joilla voi kuunnella valitsemansa 1–2 kirjaa kattavasta valikoimasta. Yksi kirja maksaa teoksesta riippuen 1 tai 2 krediittiä. Kirjat on lunastettava kuluvan kuukauden aikana siirtämällä ne omaan kirjastoon, mutta niitä ei ole pakko lukea heti, vaan kirjat säilyvät omassa kirjahyllyssä, josta ne voi lukea sitten, kun itselle parhaiten sopii. Elisa Kirja -sovellusta pääsee testaamaan maksutta kahden viikon ajan siten, että kaksi krediittiä maksaa 0 €, minkä jälkeen liittymä jatkuu 8,90 € kuukausihinnalla, mikäli päätät jatkaa sitä. Liittymän voi kuitenkin irtisanoa ihan milloin tahansa.

Elisa Kirja poikkeaa monista digitaalisia kirjoja tarjoavista suoratoistopalveluista siten, että sen käyttäjänä ostat äänikirjat ja e-kirjat kokonaan omaksesi. Kyseessä on siis suoratoistopalvelun sijaan verkkokauppa, josta ostat kirjoja joko kertaostoksina tai kuukausitilauksella. Elisa Kirja -kuukausitilauksen kuukausimaksun voi maksaa Credit-korteilla tai asiakaspalvelun kautta saatavalla Elisa Kirja -laskulla. Jos taas haluat ostaa äänikirjoja ja e-kirjoja kertaostoksina ilman kuukausitilaajaksi ryhtymistä, voit maksaa ostoksesi monella eri maksutavalla – verkkopankilla, yleisimmillä Debit- ja Credit-korteilla, Visa Electronilla, Elisa Kirja -laskulla tai Elisa Kirjan omalla lahjakortilla.

Tutkailun kohteena Elisa Kirja – kokemuksia palvelun käyttäjiltä

Elisa Kirjan hyvä puoli on palvelun kotimaisuus. Toisena hyvänä puolena on se, että Elisa Kirja -palvelussa digitaaliset kirjat ostetaan omiksi, joten ne säilyvät omassa käytössä silloinkin, jos käyttäjä päättää lopettaa käyttäjätilinsä. Lisäksi kuukausitilauksessa kuukausimaksua vastaan saatavia krediittejä ei ole pakko käyttää heti, vaan sen sijaan voit säästää jopa 10 krediittiä tulevaa käyttöä varten. Plussaa Elisa Kirja -verkkokaupassa on myös se, että jokaisesta kirjasta voi lukea tai kuunnella näytteen ennen ostopäätöksen tekemistä. Yhtenä etuna mainittakoon myös se, että Elisa Kirjaan ei ole pakko ryhtyä kuukausitilaajaksi, vaan halutessaan käyttäjä voi ostaa kirjoja verkkokaupasta satunnaisesti.

Elisa Kirja -kokemuksia verrattaessa jotkut pitävät palvelun huonona puolena sitä, että toisin kuin monissa suoratoistopalveluissa, kuukausitilauksessa sen valikoima ei ole käytettävissä rajoituksetta, vaan rajoittuu sen sijaan vain yhteen tai kahteen kirjaan per kuukausi. Toisaalta myös kuukausimaksu on rajoituksettomiin suoratoistopalveluihin verrattuna jopa puolet pienempi. Elisa Kirjan uudistettu käyttöliittymä on aiheuttanut käyttäjissä närää Google Playn asiakasarvostelujen perusteella, ja monet käyttäjät ovat kaivanneet takaisin vanhaa versiota.

Voisiko Elisa Kirja olla sinun ääni- ja e-kirjastosi?

Elisa Kirjassa on monta hyvää puolta, kuten esimerkiksi kuukausitilauksessa kohtuullisen kokoinen kuukausimaksu, joka sisältää yksi tai kaksi itse valittavaa äänikirjaa tai e-kirjaa, kunkin kirjan krediittihinnasta riippuen. Toisekseen Elisa Kirjasta voi halutessaan ostaa kirjoja harvemmin tai vaikka kertaluontoisesti, mikäli ei halua sitoutua kuukausitilauksiin. Elisa Kirja -kuukausitilaus on loistava digitaalinen kirjapalvelu sinulle, joka tiedät lukevasi tai kuuntelevasi vähemmän kirjoja per kuukausi.

Kun haluat tukea kotimaista äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoajaa, Elisa Kirja on ehdoton valinta. Elisa Kirja tarjoaa tutustumistarjouksena käyttäjilleen kaksi krediittiä kahdeksi viikoksi maksutta, täysin ilman sitoutumista. Kun lataat mobiililaitteellesi sovelluksen, pääset tutustumaan paremmin kaikkiin palvelun mukanaan tuomiin hyötyihin. Kokeile Elisa Kirja -palvelua maksutta kahden viikon ajan ja päätä rauhassa, onko Elisa Kirja sinun digitaalinen kirjastosi, vai jatkuuko etsintäsi vielä!

30 päivää ilmaiseksiElisa Kirja
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 3,7 / 5
Google Play: 3,7 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 8,90 €
Ilmainen 30 päivää