Elisa Kirja-kampanjakoodi

Täältä löydät Elisa Kirja -äänikirjasovelluksen tarjoukset ja kampanjakoodit. Näiden tarjousten avulla voit alkaa kuuntelemaan Elisa Kirjaa ilmaiseksi rajoitetun ajan.

Alla oleva luettelo sisältää kaikki Elisa Kirjan aktiiviset tarjoukset ja kampanjakoodit. Päivitämme luetteloa säännöllisesti, joten täältä löydät vain Elisa Kirjan aktiiviset tarjoukset ja koodit.

Elisa Kirja ilmaiseksi 30 päivän ajan

Elisa Kirja tarjoaa 30 päivän ilmaisen kuuntelun tiettyinä aikoina. Tällä hetkellä Elisa Kirja ei kuitenkaan tarjoa 30 päivän kampanjakoodia.

Toimimme yhteistyössä Elisa Kirjan kanssa, joten seuraavan kerran, kun sillä on 30 päivän ilmainen tarjous, löydät sen täältä. Tällä hetkellä paras tarjous on 14 päivän ilmainen kuuntelu, jonka voit ottaa kokeiluun täällä.

Ilmainen 14 päivää
Storytel koodi 30 päivää ilmaiseksi

Lastenkirjat Elisa Kirjasta

Aloita lastenkirjojen kuunteleminen Elisa Kirjan laajan lapsille suunnatun äänikirjavalikoiman avulla.

Ilmainen 14 päivää

Kaikki uusimmat julkaisut

Katso Elisa Kirjan valikoima uusimmista Suomessa julkaistuista kirjoista (äänikirjoina). Kokeiluaika on 14 päivää.

Ilmainen 14 päivää

Mysteerinovellit

Elisa Kirjalla on laaja valikoima mysteerinovelleja, joita voit kuunnella ilmaiseksi tavallisen kokeilutarjouksen avulla.

Ilmainen 14 päivää

Aktivoi Elisa Kirja -alennuskoodi

Noudata näitä ohjeita aktivoidaksesi haluamasi Elisa Kirja -tarjous.

  1. Valitse itsellesi sopiva Elisa Kirja -tarjous tältä sivulta.
  2. Napsauttamalla tarjousta sinut siirretään suoraan Elisa Kirjan verkkosivuille.
  3. Kampanjakoodi aktivoidaan automaattisesti.
  4. Lataa Elisa Kirja älypuhelimeesi noudattamalla ohjeita.
  5. Valmista! Aloita kuuntelemaan Elisa Kirjaa ilmaiseksi rajoitetun ajan.
Tags:
Elisa Kirja tarjous Elisa Kirja koodi 1kk 2020 Elisa Kirja alekoodi Elisa Kirja kampanjakoodi Elisa Kirja alennuskoodi Elisa Kirja 30 päivää

Tietoa Elisa Kirjasta

Elisa on kiistatta yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä. Elisa Kirja toimii sekä verkkokirjakauppana että suosittuna sovelluksena, jossa voit kuunnella äänikirjoja kiinteää kuukausimaksua vastaan.

Elisa Kirja tarjoaa laajan valikoiman sekä e-kirjoja että äänikirjoja lukuisissa eri kategorioissa, joita ovat esimerkiksi rikosromaanit, lastenkirjat, historiakirjat ja elämäkerrat sekä kaunokirjallisuus, oppikirjat, tietokirjallisuus, fantasia, scifi ja monet muut tyylilajit.

Elisa Kirja tarjoaa kaikki uusimmat kirjat, jotka julkaistaan ​​äänikirjoina Suomessa. Löydät helposti ja nopeasti uutta luettavaa. Ajankohtaiset lukuvinkit ja kirjatarinat täydentävät palvelua ja tuovat käyttäjälle lisätietoa eri teoksista.

Lue arvostelu Elisa Kirjasta täältä.