Podit-palvelu – lue arvostelumme

Kehitä liike-elämän taitojasi tai ota mallia parhailta talouselämän johtajilta. Löydät kiinnostavimmat ja tärkeimmät talouselämän teokset äänikirjoina sekä kiinnostavimmat bisnes-podcastit Podit-palvelun sovelluksesta. Kuuntele juuri silloin kun sinulle sopii, vaikka työmatkalla tai lenkkipolulla – kaikki teokset ja podcastit ovat käytettävissäsi milloin tahansa tilauksen tehtyäsi. Lue arvostelumme ja käytä hyväksesi Podit-palvelun ilmainen 14 vuorokauden kokeilujakso.

Arviomme Podit-palvelusta

Podit-palvelu on kattava talouselämän julkaisujen äänikirja- ja podcast-sovellus. Se sopii erinomaisesti yritysmaailman käyttöön ja esimerkiksi oman yrityksesi työntekijöiden tai osastosi tiimin hyödynnettäväksi. Palvelusta löytyvät kaikki tärkeimmät liike-elämän julkaisut niin bisnesmoguleiden elämänkerroista tämän hetken tärkeimpiin talousuutisiin podcastien muodossa. Löydät helposti samasta sovelluksesta parhaat teokset omaan sekä yrityksesi käyttöön.

Sovelluksen plussat

Sovelluksen miinukset

Podit-palvelun tilauspaketit ja hinnat

Podit-tilin voi luoda yksityishenkilönä tai yritysasiakkaana. Tarjolla on erilaisia tilauspaketteja jokaisen tarpeisiin. Valitse itsellesi parhaiten sopiva palvelu.

Yksityisasiakkaiden tilauspaketit

Yksityiselle Podit-tilin hinta on 14,99 € kuukaudessa, kun tilaat palvelun toistaiseksi voimassa olevana. Voit myös kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan ja tehdä päätöksen palvelun jatkamisesta kokeilujakson jälkeen. Vuoden määräaikainen tilaus tulee entistäkin edullisemmaksi. Tilaus maksaa 99,99 €, mikä tarkoittaa lähes 80 € alennusta vuodessa. Alennus on lisäksi käytössäsi vuosittain niin kauan kuin jatkat tilausta.

Palvelut yrityksille

Voit tilata Podit podcast- ja äänikirjapalvelun myös yrityksen työntekijöiden tai oman tiimisi käyttöön. Valitse lahjakortti haluamallesi ajalle. 1 kk:n jakso maksaa 13,63 €; 3 kk:n 40,88 €; 6 kk:n 81,76 € ja 12 kk:n jakso tällä hetkellä tarjoushintaan 90,90 €.

Lisäksi voit avata yritystilin, jolloin palvelun hinta riippuu siitä, monelleko yrityksen työntekijälle palvelu otetaan käyttöön. Esimerkiksi 10 hengen tiimin kattava palvelu on saatavana nyt tarjoushintaan 129,46 € kuukaudessa. Hintoihin lisätään ALV 10 %.

Miten Podit-palvelun voi peruuttaa?

Podit-palvelua on helppo käyttää ja sen peruuttaminen on myös yhtä helppoa Podit-sovelluksen kautta. Jos olet tilannut ilmaisen kokeilujakson, voit peruuttaa tilauksen ennen testikauden päättymistä. Jos taas olet tilannut maksullisen paketin, voit peruuttaa tilauksen, jolloin se päättyy tilausjakson loputtua.

Podit-palvelun kirja- ja podcast-valikoima

Podit-palvelun valikoimaan kuuluu 2 500 podcastia ja 750 erilaista äänikirjaa. Palvelu eroaa muista äänikirjasovelluksista siinä, että tarjolla on parhaat liike-elämän podcastit sekä alan parhaat äänikirjat yhdessä sovelluksessa. Tämä tekee palvelusta erittäin toimivan yrityskäyttöön, mutta myös yksityiskäyttäjille löytyy paljon mielenkiintoista kuunneltavaa talouselämän huipputekijöiden kirjoista tämän hetken viimeisimpiin talouselämän podcasteihin.

Äänikirjat

Podit-palvelun äänikirjavalikoimaan kuuluu satoja erilaisia nimikkeitä elämänkerrallisista teoksista liike-elämän oppaisiin. Lue esimerkiksi Björn Wahlroosin tiestä talousvaikuttajaksi tai poimi vaikutteita Olli-Pekka Kallasvuon johtamistaidoista. Voit myös uppoutua elämänkerrallisiin teoksiin, kuten esimerkiksi teokseen Kansalainen Kekkonen tai Barack Obaman elämästä kertovaan kirjaan Unelmia isältäni.

Katso liike-elämää naisen näkökulmasta kuuntelemalla Moona Laakson teos Vaurastu kuin nainen tai Marika Rothin Menestyjän bisnespankki: naisyrittäjän työkirja. Voit myös harjoittaa erilaisia taitoja kuuntelemalla esimerkiksi Joshua Foerin teos Kaiken muistamisen taito tai Jose Ahosen kirja Ajattele kuin mentalisti.

Podcastit

Palvelun podcasteja kuuntelemalla opit uusia taitoja ja saat erilaisia näkökulmia talouselämän kysymyksiin. Uppoudu suosituimpiin podcasteihin, joita ovat esimerkiksi Mikko-Pekka Hanskin Hyvän mielen ministeriö sekä Hannu Holman ja Timo Rauhalan Luovuus, voittaminen ja raha. Naisnäkökulmaa antavat esimerkiksi Terhi Majasalmen Vaurastumisen ABC, Pia Santavirran Kasvupääoma sekä Ulla Vilkmanin Inhimillinen johtaminen.

Podit-palvelun sovellus

Kun tilaat Podit-palvelun, luot omat tunnukset, joiden avulla pääset kirjautumaan palveluun. Lataa Podit-sovellus omalle laitteellesi käyttäen joko Applen App Storea tai Googlen Play Storea. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla voit kuunnella kaikkia palvelun podcasteja ja äänikirjoja sekä ylläpitää ja muokata omaa tilaustasi tai halutessasi peruuttaa sen.

Podit UKK

Mitä maksutapoja Podit-palvelun tilaamiseen voi käyttää?

Podit-palvelun voi tilata käyttämällä debit- tai credit-korttia. Tällä hetkellä palvelun voi tilata vain korttimaksulla ja voit valita, tilaatko palvelupaketin, josta maksetaan kuukausittain vai valitsetko vuosimaksullisen vaihtoehdon.

Miten Podit-palvelun sisältö valitaan?

Podit on yritysmaailman podcasteihin ja -äänikirjoihin keskittyvä palvelu. Se tarjoaa parhaita ja uusimpia teoksia ja podcasteja talouselämän taitajilta. Jos valikoimasta puuttuu jokin mielestäsi olennainen teos tai podcast, voit ehdottaa sen lisäämistä palveluun. Voit myös tarjota omaa podcastiasi Poditin valikoimaan.

Mitä jos en haluakaan jatkaa tilausta?

Voit peruuttaa tilauksen helposti sovelluksen kautta. Kun peruutat tilauksesi, se päättyy tilausjaksosi loppuessa. Halutessasi voit laittaa myös tilauksesi tauolle.

Podit yhdistää talouselämän äänikirjat ja podcastit

Podit tarjoaa parhaat liike-elämän äänikirjat ja podcastit yhdessä sovelluksessa. Lue arvostelumme ja kokeile palvelua ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan.

Viimeksi päivitetty: 2022-09-13

Podcastit ja äänikirjatPodit
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 3,6 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 14,99 €
Ilmainen 14 päivää