Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Storytel

Storytel on digitaalinen suoratoistopalvelu, jossa voi kuunnella äänikirjoja mobiililaitteella. Äänikirjojen tarjonta ulottuu vanhoista klassikoista ajankohtaisimpiin uutuuksiin. Storytelilla on sopimus useimpien ruotsalaiskustantamojen kanssa, minkä ansiosta uutuusteokset saapuvat saataville palveluun heti niiden ilmestyttyä. Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu, joka on tarjolla myös Puolassa ja Alankomaissa. Helppokäyttöisellä ja turvallisella Storytelilla on valikoimissaan tarjolla äänikirjojen lisäksi myös e-kirjoja. Sekä äänikirjoista että e-kirjoista nauttiminen Storytelilla käy helposti matkapuhelimella tai tabletilla – riittää, että lataat Storytelin sovelluksen joko App Storesta tai Googe Play -kaupasta ja valitset sovelluksesta itsellesi sopivimman liittymän, minkä jälkeen pääset rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi ilmoittamaasi maksukorttia veloitetaan kuukausittain ja voit käyttää palvelua rajoituksetta.

Storytel tunnetaan äänikirjojen ja e-kirjojen maailmassa ennen kaikkea sen tarjoamasta runsaasta valikoimasta. Eikä ihme, sillä Storytel tarjoaa käyttäjälleen jopa satojatuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja tanskaksi. Yksi käyttäjä voi nauttia kirjoista vaikka useammalla edellä mainituista kielistä. Kaikki Storytelin sovelluksessa tarjolla olevat äänikirjat ja e-kirjat on kategorisoitu lajin, julkaisuvuoden, kirjailijan ja nimen mukaan, mikä helpottaa ja nopeuttaa omaan makuun sopivan teoksen löytymistä. Kategorioiden joukosta löytyy muun muassa romaanit, dekkarit, historia ja romantiikka sekä monta muuta kirjallisuuden lajia. Tarjolla on aikuisille suunnatun kirjallisuuden lisäksi myös erinomainen kattaus lasten ja nuorten kirjoja, mikä tekee Storytelista koko perheen suoratoistopalvelun.

Storytel sovellus

Storytel tarjoaa kolme erilaista liittymää reiluin ehdoin

Storytel tarjoaa käyttäjilleen kolmea erilaista liittymää. Näistä ”Unlimited” on suunnattu yhdelle käyttäjälle, maksaa 16,99 € kuukaudessa ja sisältää 14 päivän pituisen kokeilujakson. Tämän liittymän käyttöön valitessasi saat pääsyn käyttäjätilille, lasten tilaan, offline-tilaan sekä rajoittamattomaan kuunteluun. Mikäli innokkaita kuuntelijoita on useampikin, kannattaa valita liittymä nimeltä ”Family”, joka maksaa kuukausittain 20,99 € ja sisältää kaksi eri tiliä – omansa kahdelle eri käyttäjälle. ”Family Plus” on kolmas vaihtoehto, joka sisältää tilit jopa kolmelle eri käyttäjälle ja joka maksaa kuukausittain 25,99 €. Perhetilin valitessaan käyttäjäkohtaisessa maksussa säästää verrattuna siihen, että jokaiselle perheenjäsenelle valittaisiin oma, erillinen liittymänsä. Perhetilit sisältävät samat edut kuin yhden käyttäjän tilikin. Kun olet päättänyt, millainen liittymä sopii parhaiten omiin tarpeisiisi, voit aloittaa sovellukseen rekisteröitymisen.

Rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi olet oikeutettu 14 päivän pituiseen kokeilujaksoon. Maksutonta 14 päivän pituista kokeilujaksoa varten tulee kuitenkin aina ilmoittaa maksukortin tiedot, mutta halutessasi peruuttaa tilauksen ennen kokeilujakson päättymistä, et sitoudu mihinkään eikä maksukorttiasi veloiteta. Mikäli sen sijaan päätät kokeilujakson jälkeen alkaa Storytelin käyttäjäksi, maksukorttiisi yhdistettyä tiliä veloitetaan kerran kuukaudessa tai halutessasi kerran puolessa vuodessa. Voit lopettaa liittymäsi ilman irtisanomisaikaa, päättämällä sen voimassaolon koska tahansa. Irtisanottuasi liittymän saat käyttää palvelua laskutetun kuukauden loppuun asti, jonka jälkeen tiliäsi ei enää veloiteta eikä palvelu ole enää käytössäsi. Maksukorteiksi Storytelille käyvät tällä hetkellä VISA ja Mastercard, minkä lisäksi maksaa voi myös Storytelin omalla lahjakortilla.

Storytel – kokemuksia käyttäjiltä palvelun hyvistä ja huonoista puolista

Storytel on monipuolinen suoratoistopalvelu, jolla on tarjottavana käyttäjälleen useita etuja. Ensiksikin palvelu on edullinen, sillä sen käyttö maksaa alkaen vain 16,99 € kuukaudessa. Lisäksi kolme erilaista sopimusta mahdollistavat palvelun käyttöönoton palvelua käyttävien perheenjäsenten lukumäärän mukaan. 14 päivän pituinen kokeilujakso mahdollistaa joustavan tutustumisen palveluun ilman sitoutumista. Storytelin laaja tarjonta tekee siitä hyvin palvelevan toimijan, joka pystyy tarjoamaan äänikirjat ja e-kirjat moneen makuun sopien, palvellen koko perhettä aina lapsista isovanhempiin.

Storytel-kokemuksia verrattaessa huonoja puolia on asiakkaiden toteama hitaus asiakaspalvelussa, mikä ilmenee akuuttien ongelmien ja kysymysten esiintyessä, kun kysymyksiin joutuu odottamaan vastausta liian pitkään (vaikkakin asiakaspalvelun on koettu olevan hyvää, silloin kun sitä onnistuu saamaan). Toiseksi perhetili on saatavilla korkeintaan kolmelle henkilölle, kun taas joillakin kilpailijoista liittymän voi jakaa jopa viiden käyttäjän kesken, edullisempaan hintaan per käyttäjä. Lisäksi e-kirjojen lukeminen tai tallentaminen ei ole mahdollista offline-tilassa Windowsin tabletilla tai PC:llä, vaikka se muilla laitteilla hyvin onnistuukin.

Miksi kannattaa valita Storytel?

Hyviä syitä Storytelin valitsemiseen on monia. Ensinnäkin Storytel tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka ei sitouta tutustujaa mihinkään. Ja mikäli koejakson jälkeen päättää jatkaa liittymän tilaajana, irtisanoutua voi ihan koska tahansa, ilman määräaikaista sitoutumista. Toiseksi Storytelilla on myös muita alennuksia ja tarjouksia. Opiskelijat ja yli 65-vuotiaat saavat tarjouksia, jotka sisältävät useimmiten tutustumisjakson pidennyksen kahdesta viikosta 30 päivään. Storytelin alennuskoodeja näkee usein tarjolla myös sosiaalisissa medioissa ja nekin tarjoavat tavallista pidempää tutustumisjaksoa.

Reilujen tutustumisjaksojen lisäksi Androideissa ja iPhoneissa toimiva Storytel voi ylpeillä myös huikean laajalla valikoimallaan, joka on Pohjoismaiden laajin. Selkeästi luokiteltujen kategorioiden alta on helppo löytää itselleen mieluisaa kirjallisuutta, ja sekä äänikirjoista että e-kirjoista nauttiminen on suurimmalla osalla laitemerkeistä mahdollista myös offline-tilassa, joten et ole riippuvainen nettiyhteyksistä esimerkiksi junalla tai lentokoneella matkustaessasi. Hyödynnä kokeilujakso, joka ei sido sinua mihinkään, ja selvitä itse, onko juuri Storytel sinun tuleva äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoajasi!

30 päivää ilmaiseksiStorytel
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,3 / 5
Google Play: 4,2 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-3
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 16.99-25.99 €
Ilmainen 30 päivää