Kokeile 30 päivää ilmaiseksi

Nextory

Nextory on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen kymmeniätuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja. Nämä lukuisat teokset ovat luettavissa niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin ja saavutettavissa kätevästi rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi.

Nextory on toiminut äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoajana jo pitkään, vuodesta 2013 lähtien, ollen tänä päivänä yksi Ruotsin suosituimmista toimijoista alalla.

Nextory oli aloittaessaan Ruotsin ensimmäinen digitaalisten kirjojen tarjoaja kautta aikojen. Nykyisin Nextory löytyy myös Suomesta ja Saksasta, tavoittaen mahtavalla tarjonnallaan entistä laajemman kuulija- ja lukijakunnan.

Nextorylta saat kirjat sekä äänikirjojen että e-kirjojen muodossa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on aina pääsy sekä kuuntelemaan teoksia että saamaan tekstiversiot niistä.

Lisäksi Nextorya käyttämällä et ole koskaan pelkän internetyhteyden varassa, sillä voit myös ladata kirjat laitteellesi nauttiaksesi niistä offline-tilassa.

Nextoryn valikoima on monipuolinen ja tarjoaa lukemista monessa eri kategoriassa – muun muassa kauno- ja elämäntapakirjallisuutta sekä elämäkerrat, dekkarit ja jännityskirjat.

Lapset ja nuoret löytävät hekin sopivaa luettavaa Nextoryn valikoimasta. Nextory tarjoaa luettavaa ja kuunneltavaa niin ikisuosittujen klassikoiden kuin viimeisimpien uutuuksienkin muodossa, ja tarjolla olevaa valikoimaa uudistetaan jatkuvasti lisäämällä siihen uusia teoksia.

Nextoryn valikoiman kattavuus varmistaa sen, että täältä jokainen löytää helposti itselleen sopivaa luettavaa ja kuunneltavaa, kirjamieltymyksistä riippumatta.

Storytel sovellus

Nextory hinnoittelee liittymänsä käyttäjien lukumäärän mukaan

Nextory tarjoaa liittymissään käyttäjilleen mukavaa joustavuutta. Edullisin tilausvaihtoehto on nimeltään Pronssi, johon kuuluu 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €. Pronssi on tarkoitettu yhdelle käyttäjälle.

Kulta on puolestaan liittymä, joka tarjoaa käyttäjälleen pääsyn koko valikoimaan, mukaan lukien uutuudet. Tämä liittymä on hinnaltaan 16,99 € kuukaudessa. Perhe-liittymä on suunnattu nimensä mukaisesti useamman henkilön perheelle, joista jokainen saa käyttöönsä kokonaan oman käyttäjätilin ja – kuten muissakin liittymätyypeissä – perheliittymän jokainen jäsen kuuntelee äänikirjoja ja lukee e-kirjoja rajoituksetta.

Perhe 2-,3- ja 4-liittymät sisältävät kaksi, kolme tai neljä perheenjäsentä ja maksavat 19,99 €, 23,99 € ja 27,99 € kuukaudessa. Halutessaan jonkin perheliittymän käyttäjätileistä voi rajoittaa lasten käyttöön, jolloin tilillä pääsee käyttämään ainoastaan lapsille suunnattua materiaalia.

Nextoryyn rekisteröityessä ilmoitat maksukorttisi tiedot ja Nextory veloittaa tililtäsi kuukausimaksun automaattisesti. Nextory hyväksyy maksukorteiksi seuraavat: VISA, Mastercard ja EuroCard. Ilmoitat maksukorttisi tiedot myös silloin, kun haluat vain hyödyntää Nextoryn tarjoaman maksuttoman 14 päivän pituisen kokeilujakson, mutta tiliäsi ei veloiteta, mikäli irtisanot liittymäsi ajoissa.

Nextoryn liittymä on irtisanottavissa tai muutettavissa milloin tahansa. Kuukausittainen liittymämaksu veloitetaan aina tililtäsi etukäteen, joten liittymän irtisanoessasi voit käyttää palvelua normaalisti maksamasi kuukauden loppuun saakka. Otathan kuitenkin huomioon, että toistaiseksi liittymää ei voi lopettaa Nextoryn sovelluksessa, vaan sen sijaan se tulee tehdä Nextoryn sivustolla.

Mikäli tulet myöhemmin katumapäälle ja haluat palata takaisin Nextoryn käyttäjäksi, myös se käy näppärästi! Aktivoit vain käyttäjätilisi uudelleen ja voit jatkaa asiakkuuttasi normaalisti.

Nextory – kokemuksia palvelun hyvistä ja huonoista puolista

Yksi Nextoryn parhaimmista puolista on sen kattava tarjonta, josta löytyy jokaiselle jotakin ikään ja lukumieltymyksiin katsomatta.

Lisäksi Nextoryn Pronssi-tilausvaihtoehto on erittäin edullinen ja markkinoiden halvin liittymä.Tällä edullisella liittymällä pääset käsiksi valtavaan määrään kirjoja, vaikkakin uutuudet tavoittaisi ainoastaan kalliimmalla liittymällä. Etuna on myös kätevä Perhe-liittymä, jonka hinnoittelu on hyvin reilu – maksat liittymästä sen käyttäjien lukumäärän perusteella.

Nextoryn sovelluksessa voit myös tallentaa kirjoja lukulistalle, jakaa kirjasuosituksia napinpainalluksella sekä asettaa useampia kirjanmerkkejä yhteen ja samaan kirjaan. Voit myös hypätä helposti eri kirjojen välillä ja jatkaa aina seuraavalla kerralla siitä, mihin viimeksi jäit.

Nextory-kokemuksia verrattaessa huonona puolena palvelussa on koettu se, ettet voi irtisanoa liittymääsi sovelluksen kautta – ainakaan toistaiseksi. Lisäksi sovelluksessa ei voi luoda useita eri lukulistoja eikä sovellus tue Windows Phone -laitteita tai lukulaitteita, kuten Kindleä.

Miksi kannattaa valita juuri Nextory?

Nextory kannattaa valita monestakin syystä! Ensinnäkin Nextoryn käyttäjänä saat ilmaisen 14 päivän pituisen kokeilujakson, joka ei sido sinua mihinkään. Kokeilujakson aikana saat täyden pääsyn Nextoryn koko äänikirjojen ja e-kirjojen valikoimaan, ja tämä tapahtuu rekisteröitymällä käyttäjäksi Nextoryn kotisivulla.

Mikäli valintasi ei osukaan Nextoryyn, peruutat helposti tilauksesi ja kun peruutus tapahtuu ajoissa, vältyt kuukausimaksulta. Maksuttoman kokeilujakson lisäksi Nextory tarjoaa käyttäjilleen myös erilaisia alennuskoodeja ja muita tarjouksia. Esimerkkinä näistä 30 päivän pituinen rajoittamaton kuuntelu- ja lukuaika. Näitä tarjouskoodeja tarjoavat monesti eri julkkikset, minkä lisäksi niitä löytää myös Nextoryn sosiaalisista medioista. Opiskelijat saavat lisäksi 50 % alennuksen kahden ensimmäisen kuukauden kuukausimaksuista.

Nextoryn kotisivu ja sovellus ovat tyylikkäästi muotoillut ja helppokäyttöiset. Tilausvaihtoehtoja on saatavilla kolmea eri tyyppiä – Pronssi, Kulta ja Perhe. Liittymien monipuolisuus mahdollistaa valitsemaan itselle sopivimman liittymän käyttäjien lukumäärän perusteella.

Kun käytössäsi on Nextory, hyödyt myös useista kätevistä toiminnoista, kuten pikakelauksesta sekä kirjojen tallentamisesta lukulistalle tulevaa lukemista ja kuuntelua varten. Tutustu Nextoryyn ilmaiseksi kahden viikon ajan ja tiedät, olisiko juuri tämä sinun suosikkisovelluksesi äänikirjojen ja e-kirjojen maailmassa!

30 päivää ilmaiseksiNextory
Käyttöjärjestelmä:
App Store: 4,2 / 5
Google Play: 4,1 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-4
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 13,99-19,99 €
Ilmainen 30 päivää