Lainaa äänikirjoja kirjastosta

Äänikirjoja voi lainata helposti suoraan kirjastosta. Äänikirjat on mahdollista ladata joko puhelimeen, tabletille tai tietokoneelle. Lainaamista varten tarvitaan vain voimassa oleva kirjastokortti, joka oikeuttaa lainaamaan mistä tahansa kirjastosta.

Kirjastolainaaminen on oiva tapa tutustua äänikirjoihin kaupallisiin sovelluksiin verrattuna – se on myös paljon edullisempaa.

Äänikirjoja on mahdollista lainata eKirjastosta-palvelusta, joka on suomalaisten kirjastojen yhteinen palvelu.

Ekirjasto

Äänikirjojen lainaaminen kirjastosta

EKirjastosta-palvelusta on mahdollista lainata äänikirjojen lisäksi myös niin e-kirjoja, lehtiä kuin elokuviakin. Palvelusta lainaamista varten tarvitaan voimassa oleva kirjastokortti sekä kortin PIN-koodi. Palvelusta voi myös etsiä haluamaansa äänikirjaa sen nimellä tai aihetunnisteen avulla. EKirjastosta on suomalaisten kirjastojen yhteinen palvelu, joka on samalla osa Kirjastot.fi-palvelua.

Palvelua voi käyttää kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. EKirjastosta-palvelua voi käyttää myös ulkomailla ollessaan.

Napsauta tästä aloittaaksesi EKirjastosta-palvelun käytön.

Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet tänne useimmiten kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia, jotka liittyvät eKirjastosta-palveluun.

Miten voin hankkia kirjastokortin?

Jos et vielä omista kirjastokorttia, ota yhteyttä oman paikkakuntasi kirjastoon hankkiaksesi sellaisen.

Voiko eKirjastosta-palvelua käyttää ulkomailla?

EKirjastosta-palvelua voi käyttää myös ulkomailla.

Miten äänikirjoja voidaan tarjota ilmaiseksi?

Kuten tavallistenkin kirjastojen, myös eKirjastosta-palvelun toimintaa rahoitetaan verorahoin. Sen avulla äänikirjoja voidaan tarjota ilmaiseksi kaikkien kuunneltavaksi. Jokainen meistä kansalaisista rahoittaa palvelua maksamalla veroja.

Onko eKirjastosta-palvelun äänikirjavalikoima yhtä kattava kuin kaupallisten sovellusten valikoima?

Kaupallisten sovellusten äänikirjavalikoima on suurempi kuin eKirjastosta-palvelun. Olemme valinneet teoksia ja selvittäneet, onko niitä saatavilla sekä kaupallisissa sovelluksissa, kuten Storytel ja Nextory, että eKirjastosta-palvelussa. Aina niitä ei löydy eKirjastosta-palvelusta.