Tietoa meistä

Äänikirjasovellukset.com on Suomessa tarjolla olevia äänikirjasovelluksia vertaileva sivusto. Äänikirjojen kuunteluun tarkoitetut sovellukset ovat vielä melko uusi konsepti, eikä kuluttaja välttämättä tiedä, millä perustein tällainen sovellus kannattaisi valita. Tämän vuoksi perustimmekin tämän sivuston auttamaan äänikirjasovellusten vertailua. Palvelumme kautta voit siis löytää nopeasti ja helposti juuri omiin tarpeisiisi sopivan äänikirjasovelluksen.

Palvelumme toiminta

Saamme provisiota jokaisesta sivustomme kautta johonkin sivustollamme mainitsemaamme äänikirjasovellukseen jäseneksi liittyvästä käyttäjästä. Sovellukset eivät kuitenkaan voi maksaa meille korkeampaa provisiota tai muunlaista bonusta saadakseen meiltä muita enemmän suosituksia kuin muut sovellukset. Emme siis suosittele sovelluksia saamamme provision suuruuden mukaan, vaan perustamme suosituksemme pääosin sovelluksen hintaan sekä sen tarjoamaan valikoimaan. Lisäksi otamme suosituksissamme huomioon sovelluksen käyttäjäystävällisyyden sekä yleisen toimivuuden.

Jokainen sivustoltamme löytyvä arvostelu on itsenäisen kirjoittajan laatima. Kellään kirjoittajistamme ei ole taloudellisia intressejä suositella lukijoitamme käyttämään jotakin tiettyä sovellusta ennemmin kuin muita sovelluksia.

Lisäksi voit löytää palvelustamme kirjavinkkejä. Näiden avulla voit löytää itsellesi uusia kirjoja kuunneltavaksi. Voit myös löytää sivustoltamme erilaisia tarjouksia sekä alekoodeja, jotka hyödyntämällä voit päästä kuuntelemaan äänikirjoja maksutta.

Toivomme, että pidät sivustostamme ja löydät avullamme omiin tarpeisiisi sopivan äänikirjasovelluksen.

Yhteydenotto

Jos sinulla herää kysyttävää tai haluat muuten olla meihin yhteydessä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@aanikirjasovellukset.com.