Käyttöehdot

Alla mainitut ehdot koskevat kaikkia Äänikirjasovellukset.com-sivuston (myöhemmin Äänikirjasovellukset.com tai "palvelu").

1. Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Äänikirjasovellukset.comin sinusta evästeiden kautta keräämää dataa säilytetään sellaisessa muodossa, ettei siitä voi henkilökohtaisesti tunnistaa juuri sinua. Emme koskaan tallenna sellaisia tietoja, jotka voisivat paljastaa identiteettisi. Kolmansilla osapuolilla, joiden sivuille palvelustamme löytyy linkkejä, voi kuitenkin olla erilaisia käytäntöjä henkilötietojen käsittelyä koskien. Äänikirjasovellukset.com ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien toiminnasta, ja onkin sinun vastuullasi käyttäjänä selvittää näiden muiden sivustojen käytännöt henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

2. Vastuumme

Äänikirjasovellukset.com ei ole vastuussa mahdollisesti sinun ja kolmansien osapuolien välillä syntyvistä erimielisyyksistä, vahingoista tai kiistoista. Emme siis ole korvausvastuussa tai millään tavalla osallisena mahdollisissa käyttäjän sekä meidän sivuillamme linkitettyjen kolmansien osapuolien välillä ilmenevissä konflikteissa.

Vaikka Äänkirjasovellukset.com pyrkiikin pitämään tällä sivulla olevat tiedot ajan tasalla, emme kuitenkaan voi täysin taata tietojen ajantasaisuutta. Tämä johtuu muun muassa siitä, että kolmannet osapuolet voivat muuttaa omia ehtojaan nopeammin kuin niitä ehdimme sivuillemme päivittää. Jos löydät sivuiltamme vanhentunutta tai muuten virheellistä tietoa, pyydämme olemaan yhteydessä meihin.

3. Käyttöehtojen päivittäminen

Äänikirjasovellukset.com pidättää oikeuden koska tahansa päivittää näitä käyttöehtoja ilman, että ilmoitamme siitä etukäteen. On sinun vastuullasi sivustomme käyttäjänä varmistaa se, mitä käyttöehdot juuri sinun vierailusi aikana ovat voimassa. Tämän vuoksi me suosittelemmekin tarkistamaan käyttöehdot säännöllisesti mahdollisten päivitysten varalta.