Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Harry Potter ja puoliverinen prinssi on Harry Potter-kirjasarjan kuudes osa. Kirja on julkaistu vuonna 2005 ja suomenkielinen versio tuli myyntiin vuonna 2006. Potter- kirjat on kirjoittanut J. K. Rowling, joka on suosittu brittiläinen kirjailija.

Lordi Voldemort on palannut, ja jästejä ja velhoja kuolee tai salaperäisesti katoaa. Velhomaailmassa eletään synkkiä aikoja, ja Harry valmistautuu taistoon Voldemortia vastaan. Edessä on kuudes lukuvuosi Tylypahkassa, ja Dumbledore antaa Harrylle yksityistunteja. Mutta miksi? Ja kuka on puoliverinen prinssi? Tiedossa on taas jännittävä ja mukaansatempaava seikkailu Harryn, Ronin ja Hermionen matkassa.

Tarina

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -tarina alkaa, kun Dumbledore ilmestyy Likusteritielle Harryn luokse. Voldemortin paluuta ei voida enää kieltää, sillä jästejä ja velhoja murhataan keskellä kirkasta päivää. Harrylla, Ronilla ja Hermionella on kuitenkin lukuvuosi taas alkamassa. Taikajuomien valmistuksen kurssilla Harry löytää vanhan liemikirjan, johon puoliverinen prinssi on tehnyt salaperäisiä merkintöjä.

Puoliverisen prinssin henkilöllisyyden selvittämisen lisäksi Harry käy Dumbledoren luona yksityistunneilla. He valmistautuvat yhdessä taistoon Voldemortia vastaan, mutta jotain salaperäistä on tekeillä. Miksi Dumbledoren käsi on palanut mustaksi, ja miksi hän ei suostu puhumaan asiasta? Mitä Draco Malfoy puuhailee Tylypahkassa? Harry Potter ja puoliverinen prinssi on seikkailu täynnä jännittäviä juonenkäänteitä.

Kirjan vastaanotto

Harry Potter-kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 500 miljoonaa kappaletta, mikä tekee tästä kaikkien aikojen myydyimmän kirjasarjan. Kirjoja on käännetty yli 70 kielelle. Harry Potterista on tehty lukuisia elokuvia, jotka ovat olleet todellisia menestysteoksia. Kirjasarjan kuudennesta osasta Harry Potter ja puoliverinen prinssi -kirjasta tehtiin elokuva vuonna 2009, josta tuli suurmenestys.

Kirjasarjan fanit odottivat innolla Harry Potter ja puoliverinen prinssi -kirjaa kahden vuoden ajan. Kirjaa myytiin ennätysmäärä jo ennen teoksen virallista julkaisupäivää. Myös suomenkielisestä versiosta tilattiin uusi painos ennen kuin ensimmäinenkään oli tullut markkinoille. Kirjaa myytiin miljoonittain ympäri maailman, joten kyseessä on todellinen myyntimenestys. Lukijat ovat olleet teoksesta todella innoissaan.

Kuuntele Harry Potter ja puoliverinen prinssi-äänikirja ilmaiseksi

Äänikirjojen kuuntelu on mukavaa puuhaa, jota voi tehdä muiden askareiden ohessa. Kännyköille on monenlaisia äänikirjasovelluksia. Sovellukset tarjoavat yleensä ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana äänikirjoja voi kuunnella rajattomasti ilmaiseksi. Kokeilujakson pituus vaihtelee sovelluksesta riippuen. Harry Potter ja puoliverinen prinssi on saatavilla nyt myös äänikirjan muodossa. Kannattaa hyödyntää ilmainen kokeilujakso ja kuunnella Harry Potter-sarjan kuudes osa!