Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Harry Potter ja salaisuuksien kammio on julkaistu vuonna 1998 ja sen on kirjoittanut J.K.Rowling. Rowling on tullut tutuksi koko fantasiakirjasarjan kirjoittamisesta. Kirjat on julkaistu vuosina 1997–2007.

Kirja on Harry Potter -sarjan toinen osa. Kirjasarja on tarkoitettu lapsille ja nuorille, mutta kriitikot ajattelivat kirjan olevan turhan pelottava lapsille. Kirjasarjassa on monitasoista kerrontaa, jonka vuoksi se sopii aikuisillekin. Harry Potter ja salaisuuksien kammio sai myös loistavia arvosteluja, ja siitä on tehty myöhemmin samanniminen elokuva.

Juoni

Harry Potter ja salaisuuksien kammio -äänikirja alkaa Harryn paluusta Tylypahkaan opiskelemaan noitien ja velhojen kouluun. Paluu kouluun ei olekaan helppo. Harry on viettänyt kesän Dursleyn perheen luona ja eräänä iltana hänen huoneeseensa ilmestyy kotitonttu. Kotitonttu Dobby varoittaa Harrya menemästä takaisin Tylypahkaan ja tekee kaikkensa, jotta paluu kouluun ei onnistuisi.

Harry Potter ja salaisuuksien kammio pitää otteessaan heti alusta alkaen. Dobbyn aiheuttamista vaikeuksista huolimatta Harry pääsee takaisin Tylypahkaan. Paluun jälkeen koulun seinille alkaa ilmestyä varoituksia, joissa kerrotaan, miten salaisuuksien kammio on avautunut. Koulussa tapahtuu myös outo sarja erilaisia tapahtumia, joissa oppilaiden kimppuun on hyökätty.

Harry Potter ja salaisuuksien kammio on jännittävä koko perheen kirja

Harry Potter -kirjasarjan toinen osa on saanut niin ylistystä kuin paheksuntaakin. Juoni on hieman mutkikkaampi kuin ensimmäinen osa. Kerrotaan, että Rowlingilla oli myös vaikeuksia päättää kirja. Vaikeuksista huolimatta kirja saatiin loppuun. Kirjasarja on saavuttanut ennennäkemättömän suosion kaikenikäisten lukijoiden parissa, vaikka kriitikot ovatkin miettineet onko kakkososa turhan pelottava.

Kirjassa Tylypahkan jästisyntyisten opiskelijoiden kimppuun aletaan hyökätä ja Harry ystävineen alkaa selvittää asiaa. Ystävykset saavat tietää, että viimeksi kun Salaisuuksien kammio on avattu, koulun haamu Murjottava Myrtti kuoli. Myrtti näyttää Harrylle Voldemortin vanhan päiväkirjan, joka auttaa Harrya eteenpäin. Salaisuuksien kammio on todella tapahtumarikas koko perheen kirja, joka lopulta päättyy onnellisesti.

Kuuntele Harry Potter ja salaisuuksien kammio ilmaiseksi

Voit kuunnella äänikirjoja kuten Harry Potter ja salaisuuksien kammio -äänikirjan ilmaiseksi. Kuuntelu onnistuu erilaisten sovellusten kautta. Uudet käyttäjät saavat yleensä ilmaista kuunteluaikaa. Aika riippuu sovelluksesta ja senhetkisistä tarjouksista. Sopivan sovelluksen voit ladata laitteellesi sen omasta sovelluskaupasta. Äänikirjasovelluksilla voi myös usein lukea e-kirjoja ja käyttö onnistuu usein suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.