Rakkausromaanit

Kirjallisuudessa romantiikan saralla on tarjolla niin ikiaikaisia klassikoita menneiden aikoiden tunnelmineen kuin myös moderneja teoksia, jotka vievät mukanaan moninaisiin rakkaustarinoihin ympäri tämän päivän maailmaa. Rakkausromaani on kirja, joka on aina ajankohtainen, vaikka teoksen tapahtumapaikka ja -aika olisivatkin kaukana nykyhetkestä ja sijainnistamme. Näiden kirjojen parissa viihtyvät kaikki teineistä eläkeläisiin – toisin sanoen aivan jokainen, joka haluaa myötäelää tarinoihin sisältyviä suuria tunteita.

Sen lisäksi, että voimme tarttua rakkausromaaniin perinteisen kirjan muodossa, varteenotettavana vaihtoehtona tälle toimivat äänikirjat. Äänikirjat tuovat mukanaan lukemattomia etuja, kuten suunnattoman kokoisen kirjavalikoiman, kädet vapauttavat lukuhetket sekä mahdollisten kuunteluhetkien monipuolisuuden – kuuntelet lempiromaanejasi vaivatta esimerkiksi pyörän selässä, ostosreissulla tai vaikkapa auton ratissa.

Englantilainen romanssi
Munametsä
Kohtalon tähdet
Huokausten poukama
Ole minun
P.S. Rakastan sinua
Uneton Manhattanilla
Vain yksi mahdollisuus
Kun sanat eivät riitä
Lapinvuokko
Lasisaari
Keskiyön ruusu
Vain yksi salaisuus
Vain yksi yö
Yllätä minut
Ylpeys ja ennakkoluulo

Romanttiset äänikirjat suurten tunteiden välittäjinä

Kun hyvä rakkausromaani on päässyt alulleen, huomaat helposti haluavasi jatkaa sitä jokaisessa mahdollisessa käänteessä. Äänikirjan valitessaan tämä onkin mahdollista, sillä fyysiseen kirjaan verrattuna se vapauttaa kätesi ja silmäsi. Näin ollen voit vaikka siivota kotisi äänikirjaa kuunnellen ja huomaat siivouksen sujuvan kuin tanssi. Äänikirjojen rakkausromaanit vievät helposti kuulijansa mukana suurten tunteiden pyörteisiin ja synnyttävät myös helposti kuulijassa itsessään voimakkaita tuntemuksia. Näihin äänikirjoihin on helppo eläytyä ja niiden parissa on myös erinomaisen helppo rentoutua.

Rakkausromaani on siis mitä paras valinta äänikirjaksi jokaiselle lajin ystävälle. Historiallinen rakkausromaani saa ajankuvallaan kuulijansa matkaamaan ajassa taakse päin ja voit valita sellaisen joko Suomeen tai muualle maailmaan sijoittuen. Modernimpien tarinoiden pauloissa viihtyville puolestaan on tarjolla nykyajan kehittyneisiin kulttuureihin sijoittuvia rakkaustarinoita, joiden kirjo on monipuolinen.

Tutustu äänikirjojen maailmaan maksutta

Matkatessasi junassa tai bussissa, tai ollessasi kävelyllä tai auton ratin takana, äänikirja viihdyttää tarjoten mahdollisuuden ikiomaan lepohetkeen. Olivatpa mieleesi sitten rakkausromaanit, hyvinvointiteokset tai vaikkapa scifi ja fantasia, saat suosituimmat teokset käyttöösi kätevimmin äänikirjoina.

Valitse yksi sivustoltamme löytyvistä äänikirjasovelluksista ja kuuntelet äänikirjoja maksutta vähintään 14 päivän ajan, sovelluksen käyttöehdoista riippuen. Tarjolla on monia ennen kuulemattomia maailmoja, jotka vievät kuulijansa pauloihin välittömästi. Jollet ole jostain syystä tyytyväinen valitsemaasi sovellukseen, voit perua sen määräaikaan mennessä. Tervetuloa antoisalle retkelle äänikirjojen valloittavaan maailmaan!