Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Lasisaari
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Lasisaari

Lasisaari on suositun kirjailijan Nora Robertsin Tähdet-trilogian viimeinen päätösosa. Kirja on julkaistu alun perin vuonna 2018.

Nora Roberts on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka kirjat ovat saaneet suosiota ympäri maailman. Kirjailija on kirjoittanut yli 200 teosta ja niistä lähes jokainen on päässyt New York Timesin bestsellerlistalle. Kirjailija on vieraillut myös Suomessa vuonna 2000 sen kunniaksi, että hänen kirjojensa myynti ylitti Suomessa 300 000 rajan.

Tarina

Trilogian päätösosa Lasisaari vie ystävykset Irlantiin. Kuolemattoman Doylen on kohdattava tuskainen menneisyytensä. Hänen sydämensä särkyi kauan sitten, mutta soturisielu tuntee yhä vetoa kahlitsematonta kohtaan. Kukaan muu ei tunne luontoa, kuten arkeologi Riley, joka sukeltaa Irlannin historiaan löytääkseen salaperäisen Lasisaaren. Hän myös tunnustaa, että viehtymys Doyleen ei ole vain ohimenevää.

Riley antautuu rakkauden vietäväksi ja saa voimia pelastaa heidät kaikki, kun eräs uhkaava taho janoaa kostoa koko ystäväjoukolle. Lasisaari päättää kolmiosaisen kirjasarjan ja on edellisten osien tyyliin yhdistelmä romantiikkaa, ihmistä suurempia voimia ja kauniita saarimaisemia. Kuuden ystävyksen elämät, ikivanha mysteeri ja hyvän ja pahan taistelu pitävät kuuntelijat otteessaan.

Kritiikki

Nora Robertsin kirjat ovat saaneet valtavaa suosiota, ja myös Lasisaarta on kehuttu paljon. Sitä on sanottu jännittäväksi ja loistavaksi ajanvietteeksi. Kirjaa on kuitenkin sanottu myös hieman sekavammaksi aiempiin osiin verrattuna. Monet ovatkin sitä mieltä, että Lasisaari-äänikirjaa ei tulisi kuunnella ennen kuin on kuunnellut trilogian aiemmat osat.

Lasisaari-kirjaa on sanottu myös hieman yllätyksettömäksi, mutta tästä huolimatta mielenkiintoiseksi teokseksi. Kirja on hieman muita osia laimeammista arvosteluistaan huolimatta saanut Nora Robertsin muiden kirjojen tapaan paljon suosiota niin Suomessa kuin maailmallakin. Lasisaari-äänikirja sopii trilogian muiden osien tapaan etenkin naistenviihteestä, yliluonnollisista rakkaustarinoista tai muuten Nora Robertsin kirjoista pitäville.

Kuuntele Lasisaari ilmaiseksi

Uudet kuuntelijat voivat nyt kokeilla Nora Robertsin Lasisaari-äänikirjaa sekä trilogian muita osia ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten kautta. Äänikirjat ovat helppo ja mukava tapa kokea kirja missä tahansa. Lasisaari on nyt kuunneltavissa suomeksi Anna Saksmanin lukemana, ja sen kesto on 11 tuntia ja 17 minuuttia.