Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Huokausten poukama
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Huokausten poukama

Nora Robertsin nyt äänikirjanakin kuunneltava Huokausten poukama on alun perin vuonna 2016 ilmestynyt teos. Kirja on toinen osa Tähdet-trilogiassa.

Nora Roberts on yhdysvaltalainen valtavan suosittu kirjailija. Hän on kirjoittanut yli 200 kirjaa, ja hänen teoksiaan on myyty yli 500 miljoonaa kappaletta. Lähes jokainen kirjailijan teoksista on ollut New York Timesin bestsellerlistalla, yhteensä peräti 90 viikkoa ykkösenä. Nora Robertsin Tähdet-trilogia on nyt kokonaisuudessaan kuunneltavissa suomenkielisinä äänikirjoina.

Tarina

Huokausten Poukama on jatko-osa trilogian ensimmäiselle osalle Kohtalon tähdet. Valtavan kaunis ja viaton Annika on alkuperältään meren ihmisiä. Hän kävelee nyt ensimmäistä kertaa maan päällä ja saa huomata, että maan säännöt ovat hyvin erilaiset kuin meren. Hänen tunteensa erikoista Sawyer Kingiä kohtaan ovat myös hänelle jotain uutta ja outoa.

Kuinka Annika voi enää palata meren seesteiseen valtakuntaan, jos hän antaa itsensä rakastua. Trilogian ensimmäisestä osasta tutut ystävykset ovat nyt kauniilla Caprin saarella, ja heidän on löydettävä taivaalta pudonneet tähdet ja torjuttava koko maapalloa uhkaava tilanne. Äänikirja Huokausten poukama jatkaa ensimmäisen osan tuttua linjaa yhdistellen jännitystä, yliluonnollisuutta ja romantiikkaa.

Kritiikki

Huokausten poukama on saanut Nora Robertsin monien muiden kirjojen tapaan valtavasti hyvää palautetta. Kirjaa on sanottu ahmittavaksi ja se päätyi myös julkaisuvuonnaan The New York Times -lehden Bestseller-listalle – kuten lukuisat muutkin Robertsin kirjat. Huokausten poukaman onkin sanottu jatkavan kirjailijan hyvin kirjoitetun ja laadukkaan jännitysromantiikan linjalla.

Huokausten poukama on uponnut yleisöön niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Kirja on saanut runsaasti hyvää palautetta sen lukijoilta ja äänikirjan kuuntelijoilta. Osa kirjan lukijoista ja kuuntelijoista onkin antanut kirjalle jopa täydet pisteet arvosteluissa. Teos sopii etenkin naistenviihteen ja yliluonnollisten rakkausromaanien ystäville – kuten myös Nora Robertsin kirjoista yleisesti pitäville.

Kuuntele Huokausten poukama ilmaiseksi

Uudet käyttäjät voivat nyt kuunnella Huokausten poukama -äänikirjaa ja trilogian muita osia ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten kautta. Äänikirjat ovat loistava tapa kokea kirja melkein missä ja milloin tahansa. Nora Robertsin Tähdet-trilogian on lukenut suomeksi Anna Saksman. Trilogian toisen osan kesto on 10 tuntia ja 55 minuuttia.