Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Uneton Manhattanilla
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Uneton Manhattanilla

Uneton Manhattanilla on englantilaisen Sarah Morganin kirja, joka on osa kahdeksasta teoksesta koostuvaa Rakkautta Manhattanilla -minisarjaa.

Sarah Morgan kuuluu 2000-luvun englantilaisiin suosikkikirjailijoihin, joka on julkaissut yhteensä yli 80 romaania. Morgan on kirjoittanut monia menestysteoksia, eikä vuonna 2016 julkaistu Uneton Manhattanilla tee tähän poikkeusta. Se vie lukijansa Manhattanin sykkivään arkeen ja päähenkilö Paigen elämään, josta ei puutu haasteita niin työ- kuin rakkauselämässä.

Kriitikkojen arvostelut kirjasta Uneton Manhattanilla

Uneton Manhattanilla on kepeä ja helppolukuinen romaani, jota on mediassa luonnehdittu tyyliltään klassiseksi. Morganin yksityiskohtainen tapa kuvailla teoksen henkilöt ja tilanteet herättää kirjan tapahtumat eloon ja tempaa lukijat mukaansa. Tarina etenee sujuvasti klassisen rakkausromaanin tapaan, ja siinä on kaikki oleelliset elementit nuoruuden ihastuksesta palavaan rakkauteen.

Monien klassisten rakkausromaanien tapaan tarinan punainen lanka ja lopputulos ovat joidenkin kriitikkojen mielestä liiankin hyvin ennalta arvattavissa. Tämä ei kuitenkaan vähennä rakkausromaanien ystävien lukunautintoa. Uneton Manhattanilla antaa romantiikan nälkäiselle lukijalle/kuuntelijalle mahdollisuuden rentoutua ja jännittää löytyykö päähenkilö Paigen ja hänen nuoruuden rakkautensa Jaken välille vihdoinkin yhteinen sävel.

Lukijoiden arvostelut kirjasta Uneton Manhattanilla

Uneton Manhattanilla -teosta on kehuttu sydämelliseksi ja viihdyttäväksi teokseksi, joka ei jätä romantiikan ystävää ilman lukuelämystä. Morgan tuo Manhattanin loistoon ja kimallukseen myös maanläheisyyttä, ja lukijoiden mielestä kirja on viennyt heidät mielikuvitusmatkalle Manhanttanille. Lukijan on helppo eläytyä Paigen ja Jaken rakkaustarinaan riippumatta siitä, lukeeko hän yksittäisen teoksen vai koko minisarjan.

Kriitikoiden tapaan jotkut lukijat pitivät juonta liian tavanomaisena ja yllätyksettömänä. Osa lukijoista puolestaan koki kirjan turhan pitkäksi ja olisi vähentänyt vuoropuheluiden määrää. Uneton Manhattanilla on kuitenkin saanut keskimääräistä paremmat arvostelut, ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tätä kerronnallista kirjaa on ylistetty sekä lukijoiden että kriitikkojen toimesta.

Kuuntele äänikirja Uneton Manhattanilla ilmaiseksi

Äänikirjat ovat oiva keino rentoutua, ja ne sopivat hyvin myös kiireiseen elämänrytmiin. Niitä on helppo ja kätevä kuunnella autossa, junassa, lentokoneessa, laiturin nokassa tai vaikkapa siivotessa. Sovellusten avulla äänikirjat kulkevat aina mukana mobiililaitteessasi, ja saatavilla on sovelluksia, joiden uudet käyttäjät voivat kuunnella Uneton Manhattanilla -kirjan sekä monia muita teoksia ilmaiseksi.