Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
P.S. Rakastan sinua
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

P.S. Rakastan sinua

P.S. Rakastan sinua on Cecelia Ahernin kirjoittama kirja vuodelta 2004. Teos käännettiin suomenkielelle vuonna 2005. Cecelia Ahern on irlantilainen kirjailija, jonka tunteikas esikoisteos nousi nopeasti myyntimenestykseksi ympäri maailman.

Ahern oli vain 21-vuotias esikoisteoksensa ilmestyessä. Irlantilaiskirjailija on tämän jälkeen julkaissut lukuisia romaaneja, muun muassa Ihmemaa, Lahja ja Tyttö peilissä. P.S. Rakastan sinua on koskettava rakkaustarina, joka saa silmäkulmat varmasti kostumaan. Kirja kertoo Hollyn ja Gerryn riipaisevan rakkaustarinan, joka katkeaa kesken kaiken Gerryn menehtyessä äkillisesti alle 30-vuotiaana.

Tarina

P.S. Rakastan sinua on kaunis ja dramaattinen tarina rakkaudesta. Kirja kertoo pariskunnasta Hollysta ja Gerrysta, joiden piti viettää koko loppuelämä yhdessä. Hollyn mies Gerry menehtyy kuitenkin äkillisesti, ja Hollyn elämän valtaa suunnaton suru ja tuska. Surun alle musertunut Holly saa pian puhelun äidiltään, joka kertoo löytäneensä kirjekuoren Gerrylta.

Kirjekuoresta löytyy kymmenen kirjettä, jotka Gerry oli kirjoittanut Hollylle ennen kuolemaansa. Jokaisessa kirjeessä on elämänohje tai viesti, joka auttaa Hollya pääsemään surun yli. Jokaisen kirjeen lopussa lukevat sanat P.S. Rakastan sinua. Gerry on kirjoittanut leikkimielisiä muistutuksia ja tehtäviä Hollylle. Viestit on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin suurta rakkautta tihkuen.

Kirjan vastaanotto

Cecelia Ahernin esikoisteos P.S. Rakastan sinua saavutti suuren suosion lähes välittömästi ilmestyttyään. Teos pysyi bestsellerinä yhteensä 19 viikkoa eri maissa ympäri maailman. Koskettava ja riipaisevan kaunis rakkaustarina pariskunnasta saa kyyneleet silmiin niin ilosta kuin surusta. Tarinassa kuvataan ihailtavan rehellisesti nuoren naisen surua ja dramaattista menetystä.

Lukijat ovat kiitelleet, että surua on osattu käsitellä myös positiivisuuden kautta. Gerryn pilke silmäkulmassa kirjoitetut viestit luovat tarinaan positiivisuutta ja toivoa tulevasta. Yli 500-sivuinen kirja on kuitenkin saanut kritiikkiä pituudestaan, ja teos saattaakin olla joidenkin makuun liian pitkä. Kirjasta on tehty myös suurmenestykseksi noussut elokuva vuonna 2007.

Kuuntele P.S. Rakastan sinua -äänikirja ilmaiseksi

Äänikirjojen kuuntelu on leppoisaa ajanvietettä vaikkapa pitkille automatkoille. Monet äänikirjasovellukset tarjoavat nykyään ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit kuunnella äänikirjoja rajattomasti täysin ilmaiseksi. Kokeilujakson pituus vaihtelee sovelluksesta riippuen. P.S. Rakastan sinua on kaunis ja traaginen rakkaustarina, joka on saatavilla nyt myös äänikirjan muodossa. Kannattaa hyödyntää kokeilujakso ja kuunnella Cecelia Ahernin esikoisteos!