Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Keskiyön ruusu
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Keskiyön ruusu

Keskiyön ruusu kirja on kansainvälistä menestystä niittäneen Lucinda Rileyn upea rakkausromaani.

Irlantilainen Lucinda Riley (s. 1967) on kirjoittanut urallaan lukuisia kirjoja, ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti 25 miljoonaa kappaletta. Riley tunnetaan Seitsemän sisarta -kirjasarjastaan sekä muun muassa kirjoistaan Perhosten huone ja Enkelipuu. Keskiyön ruusu -äänikirja johdattaa kuulijansa matkalle niin eksoottiseen Intiaan kuin Englannin kauniille maaseudulle.

Tarina

Keskiyön ruusu -äänikirjassa liikutaan kahdessa eri ajassa ja kahdessa eri kulttuurissa. Aluksi kirja vie vuoteen 1911 ja eksottiseen Intiaan, jossa maharajat eli intialaiset hallitsijat elävät kukoistuskauttaan. 11-vuotias Anahita Chaval on jalosukuinen nuori nainen, mutta hänen perheensä on köyhtynyt. Anahita tutustuu intialaiseen prinsessaan sekä mielenkiintoiseen nuoreen mieheen.

Kerrottuaan Anahitan tarinan Keskiyön ruusu siirtyy nykypäivän Englantiin. Nuoren amerikkalaisen filmitähden Rebekka Bradleyn elämä lomittuu mielenkiintoisesti 1900-luvun alun Intian tapahtumiin. Rebekkan myrskyisä suhde rakoilee, ja nainen tapaa yllättäen Anahitan lapsenlapsenlapsen Ari Malikin. Yhdessä he alkavat selvittää, mitä salaisuuksia kartano, jossa he asuvat pitääkään sisällään.

Rakkautta ja jännitystä

Keskiyön ruusu yhdistää viihdyttävällä tavalla romantiikkaa ja jännitystä samalla kun kirja loihtii lukijan eteen tarunhohtoista kuvastoa menneestä Intiasta ja nykypäivän Englannista. Kirja on ilahduttava matka toisiin aikoihin ja kulttuureihin. Vaikka kyseessä on ensisijaisesti rakkausromaani, Keskiyön Ruusussa on myös mielenkiintoista ajankuvaa ensimmäisestä maailmansodasta ja sen kauheuksista.

Lukijat ovat pitäneet Keskiyön ruusussa erityisesti siitä, että teos liikkuu kahdessa eri aikatasossa ja sen henkilöhahmot ovat vaikuttavia. Nuoren Anahitan kuvaus on erityisen koskettava, sillä kirja kertoo osuvasti erilaisuuden tunteesta. Teokseen sisältyy myös yhteiskunnallinen ulottuvuus, onhan Anahita arvoasemansa menettänyt nuori nainen. Keskiyön ruusu -äänikirja pitää kuulijansa mielenkiinnon takuulla yllä.

Kuuntele Keskiyön ruusu ilmaiseksi

Uusilla asiakkailla on nyt loistava tilaisuus kuunnella koskettava ja kaunis Keskiyön ruusu -äänikirja ilmaiseksi. Äänikirjan kuuntelu onnistuu vaivattomasti suomalaisille saatavilla olevilla äänikirjasovelluksilla. Keskiyön ruusua voi pitää erinomaisena teoksena äänikirjana kuunneltavaksi, sillä pääset uppoutumaan täysin kirjan erilaisiin tapahtumapaikkoihin, ja sen viihdyttäviin ja jännittäviin juonenkäänteisiin. Äänikirjan kuuntelu on erinomainen tapa rentoutua.