Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Ole minun
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Ole minun

Ole minun on romanttinen rakkaustarina talven pimeisiin iltoihin. Kirja on englantilaisen Josie Silverin kirjoittama ja tämä on hänen esikoisteoksensa vuodelta 2018.

Josie Silver on tunnettu romanttisista kirjoistaan ja hän on kirjoittanut myös romaanin Tule takaisin. Ole minun kertoo Lauriesta, joka näkee bussin ikkunasta elämänsä miehen. Mies ei ehdi bussiin, vaan katoaa jäljettömiin. Vuoden kuluttua Laurien paras ystävä esittelee uuden miesystävänsä - saman miehen johon Laurie vuosi sitten rakastui!

Tarina

Ole minun -kirjan tapahtumat sijoittuvat romanttiseen Lontooseen. Laurie istuu bussissa, ja näkee ikkunasta elämänsä miehen. Laurie yrittää epätoivoisesti viittoa miestä astumaan bussin kyytiin. Jack ei ehdi linja-auton kyytiin, vaan katoaa jäljettömiin. Laurie käyttää vuoden elämästään yrittäen etsiä Jackia, johon hän niin palavasti rakastui ensisilmäyksellä.

Vuoden päästä Laurien paras ystävä Sarah esittelee uuden miesystävänsä joulujuhlissa. Siinä hän nyt seisoo, Laurien elämän rakkaus Jack! Sarah on sattuman kaupalla rakastunut samaan mieheen kuin Laurie. Ole minun -tarinassa on tiedossa mielenkiintoisia juonenkäänteitä, kaipausta, romantiikkaa ja kiellettyjä tunteita. Saavatko Laurie ja Jack lopulta toisensa?

Lukijoiden mielipiteitä kirjasta

Jo ennen kirjan virallista julkaisupäivää romaani myytiin noin 20 maahan. Tämä kertoo teoksen herättämästä kiinnostuksesta jo ennen kuin se saapui kirjakauppoihin. Lukijat ovat ihastuneet kirjaan, sen romantiikkaan, lumiseen Lontooseen ja mielenkiintoisiin juonenkäänteisiin. Kirja vie mennessään Englannin talvisiin maisemiin ja koukuttaa jo muutaman sivun jälkeen.

Lukijat ovat olleet kirjasta mielissään, mutta tarinaa on myös kuvailtu hieman ennalta arvattavaksi. Onnellinen loppu on tiedossa, mutta se ei ole kirjan faneja haitannut. Tämän romaanin tehtävä on kertoa sydäntä lämmittävä rakkaustarina. Teos ei ole kuitenkaan liian siirappinen, sillä päähenkilöt käyvät läpi myös sydäntä riipaisevia tunteita.

Kuuntele Ole minun-äänikirja ilmaiseksi

Äänikirjojen kuuntelu on mukava harrastus, ja sitä voi tehdä missä sitten ikinä oletkin. Monet äänikirjasovellukset tarjoavat uusille käyttäjille mahdollisuuden kokeilla palvelua veloituksetta. Kokeilujakson aikana kuuntelet äänikirjoja rajattomasti aivan ilmaiseksi. Jos etsit kevyttä luettavaa, romantiikkaa ja draamaa, kannattaa hyödyntää ilmainen kokeilujakso ja kuunnella teos Ole minun!