Vain yksi mahdollisuus
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Vain yksi mahdollisuus

Ruotsalaisen kirjailijan Simona Ahrnstedtin äänikirja Vain yksi mahdollisuus on rakkaudennälkäisten pelastus. Vuonna 2019 julkaistu kirja kertoo toimittaja Ambra Vinteristä ja tämän odottamattomasta kohtaamisesta.

Simona Ahrnstedt on syntyjään tsekkiläinen, sittemmin perheineen Ruotsiin muuttanut kirjailija. Hänen rakkausromaaninsa ovat saavuttaneet suurta suosiota, mutta Ahrnstedt on toiminut myös psykologina. Kirjassa tutustutaan terävään ja rohkeaan toimittajaan Ambra Vinteriin. Ambralla on taustallaan rankka lapsuus, jonka hän ei kuitenkaan halua antaa vaikuttaa nykyiseen työhönsä.

Tarina

Äänikirja Vain yksi mahdollisuus alkaa siitä, kun Ambra Vinter lähetetään Kiirunaan työn vuoksi. Ambra ei ole työstä pätkääkään innoissaan. Kiiruna on joulukuussa pimeä ja ankea. Kaiken lisäksi Ambralla on paikkaan liittyen ikäviä muistoja omasta lapsuudestaan ja ottoisän pahoinpitelemäksi joutumisesta. Ambra päättää kuitenkin hoitaa työnsä loppuun.

Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti, sillä Ambra kohtaa Tom Lexingtonin, entisen erikoisjoukkojen sotilaan, joka kantaa mukanaan traumoja menneisyydestä. Mies ei ole ollenkaan Ambran tyyppiä ja hän päättääkin pysyä erossa tästä, kunnes kohtalo päättää toisin. Vain yksi mahdollisuus on kertomus vastakohtien suorastaan magneettisesta vetovoimasta ja rakkaudesta.

Mielipiteitä äänikirjasta Vain yksi mahdollisuus

Vain yksi mahdollisuus sopii erinomaisesti rakkausromaanien ystäville, sillä se tarjoaa kaikkea sitä, mitä lukija odottaakin. Kirjassa on viihdyttävää draamaa, kuumia tunteita, ovelaa viettelystä ja julmaa juonittelua. Simona Ahrnstedt onkin tullut tunnetuksi rakkausromaanien kirjoittajana ja Vain yksi mahdollisuus -äänikirjaa edeltäneet teokset nousivat valtavaan suosioon heti ilmestymisensä jälkeen.

Osa Vain yksi mahdollisuus -äänikirjaan tutustuneista kuulijoista on kuitenkin pitänyt kirjaa hieman vanhanaikaisena ja jopa liian imelänä. Tästä huolimatta tarina on mukaansatempaava, hauska ja kirjoitettu viihdyttävällä tavalla. Erityisesti Ambran hahmo on myös lukijoita puhutteleva ja sellainen, että hänestä haluaa jo heti alun jälkeen tietää lisää.

Kuuntele Vain yksi mahdollisuus ilmaiseksi

Äänikirjojen avulla kiireisessä arjessakin on helppo tutustua kirjallisuuteen ja ne tarjoavat hyvän mahdollisuuden kuunnella kirjoja silloinkin, kun tekee jotain muita arkiaskareita, tai vaihtoehtoisesti haluaa rentoutua. Äänikirjasovellukset sisältävät usein ilmaisen kokeilujakson. Tämän kokeilujakson aikana on mahdollisuus tutustua Ambra Vinterin elämään ja kuunnella äänikirja Vain yksi mahdollisuus maksutta.