Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Englantilainen romanssi
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Englantilainen romanssi

Niina Meron Englantilainen romanssi on julkaistu vuonna 2019. Kirja viihdyttää hauskoilla ihmissuhdekuvauksillaan ja jännittävyydellään.

Englantilainen romanssi -teoksen päähenkilönä on tamperelainen Nora, joka opiskelee yliopistossa englantilaista kirjallisuutta ja kirjoittaa juuri graduaan. Hän viihtyy varsin hyvin sinkkuna ja tämä tatuoitu, rennosti pukeutuva nainen suorastaan vihaa kaikenlaista höttöistä ällöromantiikkaa. Häät eivät ole Noralle mieluisia tapahtumia, joten myöskään sisarelta saatu hääkutsu ei aluksi herätä hänessä lämpimiä tunteita.

Tarina

Vastentahtoinen Nora suostuu lähtemään sisarensa häihin. Syynä taipumiseen tosin on ennen kaikkea se, että häät järjestetään Noran lempikaupungissa, Oxfordissa. Englantilainen romanssi sijoittuu pääasiallisesti tähän viehättävään yliopistokaupunkiin ja erityisesti kartanoon, jossa Nora asuu. Matkansa aikana Nora törmää yllättäen muutamaan varsin mielenkiintoiseen mieheen, eikä erilaisilta kommelluksiltakaan vältytä.

Englantilainen romanssi ei ole pelkkää hääidylliä vaan teoksessa riittää myös jännitystä. Sulhasen veli on kadonnut mystisesti vuosia aiemmin, ja miehen kohtalo alkaa kiinnostamaan Noraa. Mitä Jamesille on tapahtunut? Onko hänet surmattu? Englantilaisesta kartanosta alkaa muutenkin paljastua mitä mystisempiä seikkoja, eikä Norakaan tunnu olevan täysin turvassa.

Kritiikki

Niina Mero tietää, mistä kirjoittaa. Hän on nimittäin tutkija, jonka tutkimusaiheena on romanttinen viihdekirjallisuus. Esikoisteossaan Englantilainen romanssi kirjailija tarjoaa lukijoille juuri sitä, mitä he kaipaavat: romantiikkaa ja viihdettä, joka ei sorru lajityypin klassisimpiin kliseisiin. Kiitos raikkauden teos on ollut myös monien sellaisten lukijoiden mieleen, jotka eivät perinteisesti pidä romanttisista romaaneista.

Oman lisänsä teokseen tuo se, että lukijat ja Englantilainen romanssi -äänikirjan kuuntelijat tutustutetaan tarinassa englantilaisen kirjallisuuden klassikoihin. Päähenkilö on samaistuttava: itsenäinen ja rohkea nainen, jonka elämä ei keskity ainoastaan tulevan aviomiehen etsintään. Englantilainen romanssi osoittaa, että naisille suunnatun romanttisen viihdekirjallisuuden ei todellakaan tarvitse olla tyhjänpäiväistä. Kirja on alykästä viihdettä parhaimmillaan.

Kuuntele Englantilainen romanssi ilmaiseksi

Niina Meron tuore, vuonna 2019 julkaistu Englantilainen romanssi -äänikirja tarjoaa lukijoilleen rutkasti romantiikkaa, kommelluksia ja jännitystä. Oxfordiin sijoittuva romaani tempaa kuulijansa matkalle tähän viehättävään englantilaiskaupunkiin. Uudet asiakkaat voivat tutustua Meron viihdyttävään esikoisromaaniin nyt täysin ilmaiseksi! Äänikirja on kuunneltavissa monien suomalaisille tarjolla olevien äänikirjasovellusten kautta. Hyödynnä maksuton kokeilujakso!