Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Kohtalon tähdet
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Kohtalon tähdet

Kohtalon tähdet jatkaa suosikkikirjailija Nora Robertsin laadukasta tuotantoa. Suomeksi vuonna 2017 julkaistu kirja on nyt saatavilla myös äänikirjana.

Yli 200 kirjaa kirjoittanut Nora Roberts tunnetaan ympäri maailman. Yhdysvaltalaiskirjailijan teoksia on myyty 35 maahan ja yhteensä yli 500 miljoonaa kappaletta. Lisäksi teokset keikkuvat vuosi toisensa jälkeen korkealla New York Timesin bestseller-listalla. Fantasiafiktiota ja rakkausromaania yhdistelevä Kohtalon tähdet -kirja on Robertsin suositun Tähdet-trilogian ensimmäinen osa.

Tarina

Kohtalon tähdet -kirjan päähenkilö on nuori ja yksin viihtyvä taiteilija Sasha Riggs. Sasha näkee jatkuvasti unia ja painajaisia, ja unissa esiintyy toistuvasti viisi hänelle tuntematonta henkilöä. Unet mietityttävät, mutta myös inspiroivat Sashan taidetta. Unien neuvoja noudattaen Sasha matkustaa myös Korfun saarelle ja kokee elämänsä yllätyksen.

Sashan unissa näkemät henkilöt löytyvät Korfun saarelta ja tulevat osaksi hänen kohtaloaan. Henkilöistä erityisesti karismaattisen taikurin, Bran Killianin, elämä tuntuu olevan yhteydessä Sashaan. Kohtalon tähdet aloittaa kolmiosaisen kirjasarjan, jonka jatko-osat ovat Huokausten poukama ja Lasisaari. Ensimmäisestä osasta tutut henkilöhahmot esiintyvät myös trilogian muissa kirjoissa.

Kritiikki

Nora Robertsin kirjat ovat saaneet valtavasti suosiota ympäri maailmaa, eikä Kohtalon tähdet ole lukijoiden mielestä poikkeus laadusta. Niin painetun kuin Kohtalon tähdet -äänikirjan on todettu sopivan täydellisesti viihdyttävistä ja paranormaaleista rakkaustarinoista pitäville. Kirjaa on arvosteluissa ylistetty helppolukuiseksi ja mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi, maagiseksi, vaikuttavaksi ja upeaksi trilogian avaukseksi.

Kohtalon tähdet -kirja tarjoaa monen lukijan ja kuulijan mielestä juuri sopivassa suhteessa rakkautta, fantasiaa ja mielenkiintoisia henkilöhahmoja. Myös kriitikot ovat olleet samoilla linjoilla, sillä teos on ollut muun muassa RITA Award for Best Paranormal Romance -ehdokkaana vuonna 2016. RITA-palkinto on merkittävin englanninkielisen romanttisen fiktion palkinto.

Kuuntele Kohtalon tähdet ilmaiseksi

Äänikirjat ovat moderni ja äärimmäisen kätevä tapa nauttia kirjoista! Uudet äänikirjapalveluiden käyttäjät voivat nyt kokeilla Kohtalon tähdet -äänikirjaa ja trilogian muita osia ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten kautta. Teos on kuunneltavissa suomeksi Anna Saksmanin lukemana, ja sen kesto äänikirjana on 10 tuntia ja 48 minuuttia.