Fantasiakirjat

Fantasiakirjat ovat kasvattaneet suosiotaan viimeisten vuosikymmenten aikana eikä tämä ole mikään ihme, sillä vieväthän ne lukijansa tuntemattomiin ja tutkimattomiin maailmoihin, joissa mikään ei ole mahdotonta. Taikuus ja muut yliluonnolliset elementit ovat usein läsnä näissä kiehtovissa tarinoissa, joista on helppo viehättyä. Ja mikä parasta, osalliseksi näihin lumoaviin seikkailuihin pääsee tätä nykyä myös äänikirjojen muodossa, mikä mahdollistaa tarinan pyörteisiin sukeltamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Kuvittele vaikkapa päivittäiset siirtymät paikasta toiseen – olitpa sitten liikkeellä jalkaisin, bussilla, autolla tai pyörällä. Näihin siirtymiin menee usein paljonkin aikaa ja tuon ajan voi hyödyntää muutenkin kuin musiikkia kuunnellen. Korvien iloksi voi nimittäin valita mukaansa tempaavan äänikirjan, jota kuunnellessa arkipäiväinen unohtuu. Näin käy helposti ainakin fantasiateosta kuunnellessa, kun pääsee sisälle erilaisiin viehättäviin maailmoihin.

Salamurhaajan kohtalo
Tainaron
Tuonela
Viimeinen toivomus
Alhambra
Enkelten verta
Gondolinin tuho
Haltiain verta
Harry Potter ja viisasten kivi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Harry Potter ja Azkabanin vanki
harry-potter-ja-liekehtiva-pikari
Harry Potter ja Feeniksin kilta
harry-potter-ja-puoliverinen-prinssi
Harry Potter ja kuoleman varjelukset
Houkutus
Iso härkä
Kohtalon miekka
Zoo City
Odininlapsi
Renaten tarina

Äänikirjasovellus palvelee käyttäjäänsä monipuolisesti

Fantasiakirjat eivät ole se helposti löydettävin kirjallisuuden laji, minkä moni lajiin viehättynyt tietää vierailtuaan pienemmissä kirjastoissa. Mutta äänikirjojen aikakaudella kaikki on toisin. Voit valita käyttöösi äänikirjasovelluksen, joka tarjoaa kuuntelijalleen lukuisia ennenkuulemattomia fantasiakirjoja. Näin ollen mieluisan teoksen saatavuus on aina taattu ja oma fantasiakirjastosi kulkee kokonaan mukanasi kompaktissa paketissa – nimittäin omassa matkapuhelimessasi.

Entä miltä kuulostaa hyppiä eri kirjallisuuden lajien välillä? Tämä on mahdollista, kun valitset äänikirjasovelluksen käyttämisen, jossa pääset hyödyntämään lukuisia eri kirjakategorioita vaikkapa kulloisenkin tuntemuksen ja mielialan mukaan. Voit vapaasti keskeyttää äänikirjan milloin haluat, aloittaa toisen kuuntelemisen ja vaikka palata takaisin aiemmin kuunneltuun sille sopivan hetken koittaessa. Joustavaa, eikö totta?

Kokeile fantasiakirjoja ilmaiseksi

Tutustu sivustoltamme löytyviin äänikirjasovelluksiin, jotka tarjoavat kattavan valikoiman fantasiakirjoja ja lukuisia muita kirjalajeja. Sovellus latautuu älylaitteellesi hetkessä ja lataat itseäsi kiinnostavimmat kirjat nekin vain muutamissa sekunneissa. Näin pidät kätevästi omaa kirjastoasi mukanasi, minne ikinä liikutkin!

Valitse sivustoltamme sinua kiehtovin sovellus ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso, joka on sovelluksesta riippuen vähintään 14 päivän pituinen. Jos sattuukin niin, että kokeilujakson aikana toteat, ettet haluakaan kyseistä sovellusta, peruutat sen vain määräaikaan mennessä. Tule löytämään hulppeat määrät kaikkien aikojen suosituimpia äänikirjoja!