Talous- & bisneskirjat

Mikäli talous ja business ovat mielenkiinnon kohteina, erilaiset kirjat perehdyttävät niiden maailmaan tehokkaasti. Perinteisten fyysisten kirjojen lisäksi näitä kirjoja on nykyisin saatavilla myös äänikirjojen muodossa. Tämä merkitsee sitä, että voit hyödyntää kaikki päivän vapaat hetket sivistäen mieltä talouteen ja bisnekseen keskittyvällä kirjallisuudella, pitäen kuitenkin samalla kätesi ja katseesi vapaina. Vietitpä sitten päivisin aikaa auton ratissa, julkisissa liikennevälineissä tai kävelyillä, äänikirjasovellukset tarjoavat hyödyllistä kuunneltavaa jokaiseen aikaan ja paikkaan.

Tänä päivänä vakaan suosion on saavuttanut johtajuuteen kasvua ja kehittymistä koskeva bisneskirjallisuus, joka laajentaa omaa ajattelua ja ymmärrystä, tarjoten fiksuja neuvoja ja strategioita johtajuuteen pyrkijälle tai sille, joka haluaa kehittyä paremmaksi johtajaksi. Osa bisneskirjallisuudesta keskittyy puolestaan yrityksen kasvun lisäämiseen ja talouskirjat puolestaan tarjoavat päteviä vinkkejä sijoittamiseen. Tätä nykyä näistä asiapitoisista kirjoista hyötyminen on helpompaa kuin koskaan, sillä äänikirjoina ne kulkevat mukanasi, minne tahansa suuntaatkin.

Kehnot pomot ympärilläni
Johtaminen ja työyhteisön hyvinvointi
Leaders Eat Last
Pelon hinta
Laiskat alaiset ympärilläni
Menestyjän bisnespakki: naisyrittäjän työkirja
Pääoma 2000-luvulla
Kuinkas tässä näin kävi?
Paranoidi optimisti
Uusi neuvotteluvalta
Creativity, Inc.
Steve Jobs

Talous- ja bisneskirjallisuus kätevästi äänikirjasovelluksesta

Kuulutko heihin, jotka haluavat käyttää vapaahetkensä hyödyksi sivistäen mieltä? Hyvä, sillä kaikki sivustoltamme löytyvät äänikirjasovellukset sisältävät business- ja talouskirjoja, jotka odottavat kuuntelemista. Esimerkiksi päivittäiset siirtymähetket eri kulkuvälineissä voi hyödyntää kuuntelemalla hyödyllisiä äänikirjoja bisneksen ja talouden maailmasta. Itsensä sivistäminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa!

Ehkäpä haluat myös joskus vaihtaa vapaalle työhön liittyvistä ajatuksista? Niinä hetkinä käytössäsi ovat äänikirjastojemme valtavat valikoimat muuta kirjallisuutta, kuten mielenkiintoiset elämäkerrat, kiehtovat romaanit tai vaikkapa tulevaisuuten sijoittuva scifi-kirjallisuus ja monta muuta lajia. Lataat valitsemasi äänikirjasovelluksen älypuhelimeesi hetkessä ja kattava kirjasto kulkee mukanasi uskollisesti niin arjessa kuin lomallakin – aina valmiina palvelukseen!

Kokeile talous- ja bisneskirjoja äänikirjoina – ilmaiseksi!

Sivustomme suositut äänikirjasovellukset tarjoavat talous- ja bisneskirjat sekä muut kirjallisuuden genret mitä monipuolisimmassa valikoimassa, valmiina kuunneltavaksi missä ja milloin tahansa. Lataat kuhunkin hetkeen sopivan äänikirjan laitteellesi vain muutamissa sekunneissa ja kuuntelet äänikirjoja myös offline-tilassa, kuten esimerkiksi bisnesmatkalla lentokoneessa.

Valitse sivustoltamme kiinnostavimmalta tuntuva sovellus ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso, joka on aina vähintään 14 päivän pituinen. Mikäli kokeilujakson haluatkin perua sovelluksen käytön, riittää että peruutat sen määräaikaan mennessä. Tervetuloa ottamaan hyöty irti sadoistatuhansista äänikirjoista!