Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Uusi neuvotteluvalta
Kuuntele ilmaiseksi:
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi
Nextory
30 päivää ilmaiseksi

Uusi neuvotteluvalta

Uusi neuvotteluvalta on kirja neuvottelun taidoista ja erilaisista neuvottelutekniikoista. Kirjan ovat kirjoittaneet Sami Miettinen ja Juhana Torkki, ja se on julkaistu myös äänikirjana syksyllä 2019.

Sami Miettinen on neuvottelemisen asiantuntija, kauppatieteiden maisteri ja investointipankkiiri. Juhana Torkki taas on teologian tohtori, kirjailija, suomentaja sekä yksi Suomen kysytyimpiä puhetaidon kouluttajia. Miettinen ja Torkki julkaisivat jo vuonna 2008 teoksen Neuvotteluvalta, jonka ajatuksena oli toimia kattavana neuvottelutaidon perusteoksena. Heidän uutuusteoksensa, Uusi neuvotteluvalta, on päivitetty versio kaksikon edellisestä kirjasta.

Sisältö

Miksi jotkut saavat enemmän kuin toiset? Vastaus on, että he ovat neuvotelleet taidokkaammin. Uutuusteos kertoo, mistä neuvotteluissa on kysymys ja kuinka sinäkin voit oppia onnistumaan kaikissa elämäsi neuvotteluissa. Uusi neuvotteluvalta -kirjassa neuvottelijoina tarkastellaan monia suomalaisia ja ulkomaisia vaikuttajia, esimerkiksi Martti Ahtisaarta, Bengt Holmströmiä, Risto Siilasmaata, Vladimir Putinia ja Donald Trumpia.

Uusi neuvotteluvalta -kirjan kirjoittajat ovat neuvottelun ja puhumisen ammattilaisia, jotka haluavat myös jakaa tietonsa ja taitonsa. Teos antaa selkeitä ohjeita erilaisista neuvottelutyyleistä. Lisäksi kirjassa on esillä eri neuvottelumestareiden haastatteluja ja se sisältää muun muassa Martti Ahtisaaren neuvottelutyylin analyysin. Kirja neuvoo kädestä pitäen parhaimpaan mahdolliseen neuvottelutulokseen ja huippuneuvottelijan maineen rakentamiseen.

Kritiikki

Uusi neuvotteluvalta on saanut huomiota niin mediassa kuin yksityisten lukijoiden ja kuuntelijoiden keskuudessa. Teos on saanut pääosin hyvin positiivisia arvosteluita. Aihe on tärkeä ja teoksen sanoma informatiivinen, opettavainen ja toivoa antava. Kirja kertoo, että kaikki meistä eivät ole syntyneet neuvottelijoiksi. Se kertoo kuitenkin myös siitä, miten jokaisella meistä on mahdollisuus kehittää neuvottelutaitojaan.

Miettisen ja Torkin teos ei ole kevyttä viihdettä, vaan tuhti tietopaketti. Lukemiseen tai Uusi neuvotteluvalta -äänikirjan kuuntelemiseen täytyy siis keskittyä ajan kanssa. Teosta on kuvailtu kuitenkin hyödylliseksi jokaiselle neuvottelujen parissa toimivalle. Se jakaa teorian lisäksi runsaasti käytännön vinkkejä aina äänenpainosta ja kehonkielestä lähtien, joten neuvottelutaidoista kiinnostuneet saavat kirjasta monipuolista opastusta.

Kuuntele Uusi neuvotteluvalta ilmaiseksi

Oppaasi huippuneuvottelijaksi on nyt kuunneltavissa myös äänikirjana! Äänikirjasovellusten lataaminen on helppoa ja nopeaa, ja niiden avulla kirjojen kuuntelu onnistuu vaivattomasti lähes missä tahansa. Mikä parasta, uudet käyttäjät voivat kokeilla suomalaisia äänikirjasovelluksia ilmaiseksi maksuttoman kokeilujakson ajan. Juha-Pekka Mikkolan lukema Uusi neuvotteluvalta -äänikirja on kestoltaan 8 tuntia ja 47 minuuttia.