Klassikkokirjat

Kirjaklassikot ovat arvostettuja teoksia, jotka monesti saavuttavat asemansa vasta pitkän ajan kuluttua julkaisustaan. Tähän on tosin olemassa lukuisia poikkeuksia sellaisten kirjojen kohdalla, joita odotetaan suuresti jo ennakkoon ja joista tulee huippusuosittuja heti niiden ilmestyttyä. Kuten nimikin kertoo, klassikko on kirjallisuuden valioyksilö, jonka valitessaan voi luottaa siihen, että teos on ollut pidetty laajassa mittakaavassa. Kirjallisuuden klassikot pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia genrejä aikuisille suunnatuista teoksista aina nuorten ja lasten kirjoihin.

Enää klassikoista nauttiminen ei ole pelkkien fyysisten kirjojen varassa. Yhtä helppoa – itse asiassa vielä helpompaakin – on nimittäin aloittaa äänikirja, josta nauttiminen on mahdollista monissa paikoissa. Kun kädet ja katse ovat äänikirjaa kuunnellessa vapaat, samalla voi vaikka kehittää kuntoaan kuntosalilla tai pyöräillä pidemmän lenkin. Yhtä hyvin voi pyöräyttää taikinan tai monen ruokalajin illallisen samalla, kun nauttii huikeista klassikkokirjoista. Äänikirjat tuovat siis tullessaan monia etuja, joiden ansiosta on helppo säästää muutenkin kortilla olevaa aikaa.

Neito vanhassa linnassa
Onnellinen mies
Päiväkirja
Rakkautta koleran aikaan
Annan nuoruusvuodet
Baskervillen koira
Tuntematon sotilas
Ihmisiä telineillä
Jäniksen vuosi
Kalevala
Mikael Hakim
Viisasteleva sydän
Saiturin joulu
Aarresaari
Seitsemän veljestä
Mikael Karvajalka

Suosituimmat klassikkokirjat kätevästi äänikirjasovelluksesta

Kirjallisuuden klassikko on kirja, joka ei ajan saatossa unohdu, vaan säilyttää klassikon asemansa sukupolvelta toiselle. Kirjallisuuden klassikot sisältävät teoksia niin romaanien, tietokirjojen, elämäkertojen kuin muidenkin kirjallisuuden lajien parista. Saat kaikkien aikojen suosituimmat klassikkokirjat kätevimmin käyttöösi lataamalla matkapuhelimeesi äänikirjasovelluksen. Itse sovelluksen lataaminen käy käden käänteessä, ja äänikirjan valittuasi sekin latautuu laitteellesi sekunneissa.

Kokonaisen äänikirjaston sisällään pitämä matkapuhelin kulkee mukanamme vaivatta. Sama koskee myös kuulokkeita, jotka mahtuvat pieneen tilaan. Tämä tarkoittaa sitä, että valittavanasi on huikea määrä kirjallisuutta, missä ikinä kuljetkaan. Vältyt menemästä kirjastoon ja tuskastumasta lempiklassikkosi ollessa jo lainattuna.

Aloita äänikirjojen kuuntelu ilmaiseksi

Kun käytössäsi on äänikirjasto, sinä itse päätät, mitä milloinkin luet. Käytössäsi on rajoituksetta koko äänikirjojen valikoima ilman kuunteluiden ylärajaa. Tämä mahdollistaa sen, että voit halutessasi keskeyttää kirjan ja aloittaa jonkin toisen – toisin sanoen voit toimia sen mukaan, mikä sinua milloinkin viehättää.

Lataa sivustoltamme jokin äänikirjasovelluksista ja sovelluksesta riippuen pääset kuuntelemaan äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 14 päivän ajan. Voit totta kai muuttaa mielesi ja peruuttaa sovelluksen tilaamisen, kunhan muistat tehdä sen määräaikaan mennessä. Nautinnollisia kuunteluhetkiä kirjallisuuden klassikoiden parissa!