Kokeile 40 päivää ilmaiseksi

Hyvinvointikirjat

Erilaiset hyvinvointikirjat ovat ehdottomasti päivän sana niin naisten, miesten kuin nuortenkin keskuudessa. Eikä ihme, sillä tuovathan ne mukanaan motivaatiota paremman, terveellisemmän ja onnellisemman arjen saavuttamiseen. Koska hyvinvoinnin lisääminen tai ylläpitäminen on tärkeä tavoite yhä useamman elämässä, hyvinvointikirjojen suosio on lisääntynyt huimasti viimeisten vuosikymmenten aikana, eikä niiden noususuhdanteelle ole loppua näkyvissä.

Fyysisten kirjojen lisäksi hyvinvointia käsittelevistä teoksista voi nauttia tätä nykyä myös äänikirjojen muodossa. Äänikirjat ovat helposti saatavilla perinteisiä kirjastoja laajemmassa tarjonnassa, minkä lisäksi niistä nauttiminen on mahdollista useammassa tilanteessa kuin perinteisten kirjojen kohdalla. Jopa kodin siivous tuntuu mukavammalta tehtävältä, kun korvissa kuuluu mielenkiintoinen hyvinvointiin liittyvä teos. Erilaiset päivittäiset siirtymät kävelyineen, autoiluineen ja julkisissa liikevälineissä istuskeluineen sujuvat nekin huomattavasti mukavammin, kun kuuntelussa on itseä kiinnostava äänikirja.

12 elämänohjetta
Depressiopäiväkirjat
Hannu Lauerma – Psykiatrin päänavaus
Hullu kuin äidiksi tullut
Hyvä elämä – Rakkaudella, Karita
Idiootit ympärilläni
Introvertit – Työpaikan hiljainen vallankumous
Läsnäolon voima
Luo itsesi uudelleen
Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi
Nukkumalla menestykseen
Psykopaatit ympärilläni
Rakastamisen taito
Saa mitä haluat
Saat sen mistä luovut
Sinä pystyt
Suorat sanat
Thinking, Fast and Slow
Toisinpäin
Tunne lukkosi
Uuvuksissa
Valon antajat
Veitola
Viisas pääsee vähemmällä 2.0
Virtahepo olohuoneessa

Hyvinvointikirjojen kattava tarjonta äänikirjojen muodossa

Hyvinvointikirjallisuus on laaja kirjallisuuden laji, joka pitää paljon sisällään. Siitä johtuen hyvinvointia käsittelevien äänikirjojen joukosta löytyykin helposti mieluisaa kuunneltavaa jokaiselle. Suosittuja hyvinvointikirjoja ovat muun muassa terveyttä edistävä kirjallisuus, uusia näkökulmia ajatteluun tuovat kirjat, erilaisia ihmistyyppejä kuvaavat teokset, parisuhteita ja niiden haasteita kuvaavat kirjat, kuten myös lasten kasvatukseen liittyvä kirjallisuus.

Sivustoltamme löytyvät äänikirjasovellukset ovat suosittuja äänikirjojen tarjoajia, joiden valikoimat ovat kunnossa niin hyvinvointikirjojen kuin muidenkin kirjallisuuden lajien puolesta. Tarjolla on paljon luettavaa ja sovellusten valikoimia päivitetään jatkuvasti. Päätettyäsi kokeilemasi sovelluksen lataat sen hetkessä matkapuhelimeesi tai tablettiisi ja pääset nauttimaan ilmaisesta kokeilujaksosta, jonka aikana voit rauhassa päättää, palveleeko kyseinen sovellus valikoimallaan ja toiminnoillaan juuri sinun kuuntelun tarpeitasi.

Kokeile hyvinvointikirjoja ja muita kirjoja maksutta

Löydät sivustoltamme useamman äänikirjasovelluksen, joista jokainen tarjoaa reilun kattauksen niin hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta kuin muutakin kuunneltavaa, kuten esimerkiksi romaaneja, elämäkertoja, fantasiaa tai scifiä. Äänikirjastojen tarjoamat palvelut kulkevat mukanasi kätevästi mobiililaitteessa, missä ja milloin ikinä liikutkin.

Päätettyäsi sinua kiinnostavimman äänikirjasovelluksen pääset hyödyntämään sen tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, joka on vähintään 14 päivän pituinen, sovelluksen ehdoista riippuen. Tervetuloa kauttamme kokeilemaan sovelluksia sekä ihastumaan niiden valtaviin valikoimiin, jotka sisältävät kaikkein suosituimpia äänikirjoja!