Jännityskirjat

Kihelmöivän kutkuttavat jännityskirjat ovat nostaneet suosiotaan viimeisten vuosikymmenien aikana. Erityisen suosituksi niiden saralla on noussut pohjoismainen Nordic Noir koukuttavine rikosten ratkomisineen. Mikä parasta, nämä jännittävät kirjat ovat saatavilla myös äänikirjoina, joiden kuunteleminen onnistuu melkeinpä missä ja milloin tahansa.

Perinteikäs rikosromaani on ikisuosikki, jonka suosio pitää pintansa vuosikymmen toisensa jälkeen jännityskirjallisuuden maailmassa. Psykologiset jännityskirjat ja historialliset rikoskirjat vievät nekin hetkessä mukaansa jännityksen vaarallisiin pyörteisiin. Kun arjen keskellä tuntee tarvetta rentoutumiseen, yksi keino on sukeltaa kokonaan toisenlaiseen maailmaan kiehtovan äänikirjan avulla. Mikäli jännitys kiehtoo, hyytävien murhien ratkonta lukuisine juonenkäänteineen vie taatusti ajatukset pois arkisesta aherruksesta!

Harha-askel
Jääprinsessa
Kerjäläinen
Hiljainen potilas
Nollakansalaiset
Pahanilmanlintu
Pilvilinna joka romahti
Se mikä ei tapa
Kultahäkki
Miehet jotka vihaavat naisia
Myrskyvaroitus
Noita
Tähtipöly
Tähtisade
Toinen koitos
Tyttö joka eli kahdesti
Tyttö joka leikki tulella
Tyttö joka etsi varjoaan
Uskollinen lukija
Veitsi

Jännityskirjoja jokaiseen makuun äänikirjoina

Arkeen mahtuu lukuisia tilanteita, joissa äänikirja on paras seuralainen. Ruuhkabussissa vietetyt hetket, kävelylenkit ja rentoutuminen kotisohvalla ovat vain muutamia esimerkkitilanteita, joissa on miellyttävää asettaa kuulokkeet korville ja keskittyä tarinan käänteisiin. Äänikirjan valitsemalla olet vapaa fyysisen kirjan mukanaan tuomista rajoitteista, sillä niitä kuunnellessasi voit vaikkapa sulkea silmäsi, kävellä tai pyöräillä.

Tekipä mielesi sitten valita kuulokkeisiin perinteinen rikosdekkari, salapoliisiromaani tai moderni yhteiskunnallinen jännityskirja, nämä ja monet muut äänikirjat odottavat mukaan poimimista äänikirjasovellustemme kattavissa valikoimissa. Äänikirjat kulkevat aina mukanasi kompaktissa tilassa, omassa matkapuhelimessasi tai tabletissasi. Esimerkiksi lomalle suunnatessasi käytössäsi on kokonainen kirjasto, josta voit valita kuunneltavia teoksia sen mukaan, mikä tuntuu milloinkin mukavimmalta. Päästyäsi sisälle jännityskirjaan tai muuhun äänikirjaan, viihtymisesi on taattu ja keskeytettyäsi kuuntelun odotat jo takaisin tarinan pariin pääsemistä.

Kokeile jännityskirjoja ja muita äänikirjoja ilmaiseksi

Sivustomme tarjoaa käyttöösi valtavan valikoiman äänikirjoja erilaisten sovellusten muodossa. Olipa sydäntäsi lähellä sitten kihelmöivä jännityskirjallisuus tai muut kirjallisuuden lajit, tarjoamme parhaat äänikirjat jokaiseen makuun. Riittää, että lataat matkapuhelimeesi haluamasi äänikirjasovelluksen ja valitset itsellesi mieluisinta kuunneltavaa helposti ja vaivattomasti, missä ikinä liikutkin.

Kaikki tämän sivuston äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämä tarkoittaa sitä, että valitessasi yhden suosittelemistamme sovelluksista saat kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 14 päivän ajan. Reilua, eikö totta? Ja mikäli tulet toisiin ajatuksiin kyseisen sovelluksen kohdalla, peruutat vain tilauksesi määrätyn ajan kuluessa, sovelluksesta riippuen. Antoisia hetkiä jännittävien äänikirjojen parissa!