Elämäkerrat

Henkilöiden elämänvaiheista ja toiminnasta kertovat elämäkerrat ovat monen kirjallisuuden ystävän mieleen. Elämäkerta eli biografia onkin kiehtova kirjallisuuden laji, sillä sen kautta lukija pääsee sisälle kirjassa esiintyvän henkilön persoonallisuuteen, elinpiiriin ja toiminnan motiiveihin. Ja tätä nykyä näistä kiehtovista elämänkokemuksista pääsevät nauttimaan lukijoiden lisäksi myös kuulijat. Tämä tapahtuu tietysti kätevien äänikirjojen avulla, jotka elämäkertojen lisäksi tarjoavat unohtumattomia elämyksiä myös muissa kirjallisuuden lajityypeissä.

Arjen kruunaavat ehdottomasti kaikki ansaitut lepohetket, joiden ansiosta arkisista askareista jaksaa suoriutua. Kun kuulokkeissa on meneillään mielenkiintoinen elämäkerta äänikirjan muodossa, tositarinan pyörteisiin on helppo upota ja unohtaa päivän kiireet. Kun tarinan kiehtovaan kulkuun on päässyt sisälle, seuraavaa kuunteluhetkeä ei enää malttaisi odottaakaan!

Syvään päähän: muistelmani
Tapsa
Äitiä ikävä
Älä sano että rakastat
Jere
Jörn Donner kuinka te kehtaatte
Kiira
LOIRI
Mercedes Bentso: ei koira muttei mieskään
Minna Kauppi - Suunta/vaisto
Musta tulee isona valkoinen
Rajoilla
Rikkaruoho

Elämäkerrat jokaiseen makuun – kätevästi äänikirjasovelluksesta

Elämäkerrat ovat kirjatyyppinä erittäin suosittu laji, ja elämäkertojen myyntiluvut säilyvätkin korkeina vuodesta toiseen. Tämä ei ole suinkaan ihme, sillä mikä voisikaan olla mielenkiintoisempaa kuin päästä sisälle jonkin kiinnostavan persoonan henkilökuvaan ja saada tietää kaikki hänestä. Koska elämäkerta pitää lukijansa – tai kuulijansa – helposti otteessaan heti kirjan alusta alkaen, on se myös täydellinen tapa rentoutua ja sulkea pois ympäröivät äänet. Elämäkerta onkin nappivalinta esimerkiksi ruuhkabussiin, junaan tai lentokoneeseen, ja ylipäätään kaikkiin niihin tilanteisiin, joissa kaipaat omaa rauhaa ja akkujen latausta.

Elämäkertoja on tarjolla niin poliitikkojen, muusikkojen, urheilijoiden, näyttelijöiden kuin muidenkin kuuluisuuksien elämästä. Löydettyäsi sinua kiinnostavasta henkilöstä kirjoitetun elämäkerran ja päätettyäsi hankkia sen äänikirjana, enää jää vain päätettäväksi se, minkä äänikirjasovelluksen käyttöönsä valitsisi.

Elämäkerrat ja muut kirjat äänikirjoina – kokeile ilmaiseksi!

Sivustoltamme löydät useamman äänikirjasovelluksen, joista jokainen tarjoaa kattavassa valikoimassaan niin mukaansa tempaavat elämäkerrat, romanttiset äänikirjat, yleissivistystä lisäävät tietokirjat kuin muutkin mahdolliset kirjallisuuden lajit. Sovelluksen valittuasi lataat sen matkapuhelimeesi tai tablettiisi hetkessä ja sinua kiinnostavan kirjan löydyttyä sekin latautuu laitteellesi vain muutamassa sekunnissa. Näin ollen valitsemasi äänikirjaston tarjoamat palvelut kulkevat mukanasi aina ja kaikkialla!

Valitse vain sivustoltamme sinua kiinnostavin sovellus ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso, joka on sovelluksesta riippuen vähintään 14 päivän pituinen. Mikäli kokeilujakson aikana toteat, ettet haluakaan kyseistä sovellusta, riittää, että peruutat sen määräaikaan mennessä. Tervetuloa kokeilemaan sekä viehättymään valtavasta valikoimasta suosituimpia äänikirjoja!