Tietokirjat

Tietokirjallisuus on moninainen kirjallisuuden laji, joka pitää sisällään yhtä jos toista. Genreen lukeutuvat niin tietosanakirjat, tutkimuskirjallisuus, hakuteokset, oppimateriaalit kuin yleinen tietokirjallisuus ja mielipidekirjallisuus. Kuten nimi hyvin kuvaa, tietokirjan tehtävänä on sivistää lukijaansa. Perinteisten fyysisten kirjojen rinnalle tulleet äänikirjat ovat erinomainen tapa sivistää mieltä ja valita tietokirjoja kuunneltavassa muodossa. Tiedon tankkaamista voi hyödyntää esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä matkatessa tai vaikkapa kotia siistiessä.

Äänikirjojen ansiosta kirjallisuudesta nauttimisen mahdollisuudet ovat lähestulkoon rajattomat. Sen lisäksi, että äänikirjoista löytyy runsain määrin kuunneltavaa jokaiseen makuun, niitä kuunnellessa vapauttaa näppärästi kädet ja silmät muuhun käyttöön. Tai halutessaan silmät voi toki sulkeakin, mikäli äänikirjan parissa haluaa rentoutua mukavasti kotisohvalla.

Pimeä aika
21 oppituntia maailman tilasta
Asumiskelvoton maapallo
Demokratian kuolema: kuinka Hitler nousi valtaan
5 AM CLUB - Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi
Homo Deus
Leimahduspiste
Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin
Lihan loppu
Reissukirja
Tulevaisuuden lukujärjestys
Sinisilmäiset
Sapiens

Tietokirjat suoraan mobiililaitteelle äänikirjasovelluksesta

Tietokirjat kiehtovat monia tiedonnälkäisiä lukijoita. Aikaisemmin saatavuus oli ainoastaan kirjaston hyllyjen ja kirjakaupan pöytien tarjonnan varassa, mutta tätä nykyä tietokirjojen saatavuus on helpottunut huomattavasti. Kun valitset käyttöösi jonkin sivustoltamme löytyvistä äänikirjasovelluksista, nautit aina vapaudesta valita sinua kiinnostavien tietokirjojen ja muun kirjallisuuden joukosta ilman, että joutuisit tuskastelemaan tyhjää kirjanpaikkaa fyysisen kirjaston hyllyllä.

Äänikirjasovelluksen saa ladattua matkapuhelimeen helposti, mobiililaitteestasi riippuen joko AppStoresta tai Google Play -kaupasta. Rekisteröidyttyäsi sovelluksen käyttäjäksi pääset kokeilemaan sovellusta maksutta ja saat miettiä rauhassa, palveleeko juuri tämä sovellus sinun tarpeitasi. Kun sovellus on ladattu puhelimellesi tai tabletillesi, se kulkee aina mukanasi pienessä tilassa, mutta sisältää käsittämättömän määrän niin tietokirjallisuutta kuin muitakin kirjatyyppejä. Toisin sanoen, voit vaihdella kuunneltavia äänikirjoja kulloistenkin mieltymystesi mukaan.

Kokeile tietokirjoja ja muita äänikirjoja ilmaiseksi

Sivustoltamme löydät parhaat suoratoistopalvelut, joiden sovellukset ovat pullollaan mukaansa tempaavia äänikirjoja. Näissä kirjastoissa tietokirjat, romaanit, jännityskirjat, dekkarit ja monet muut ovat sulassa sovussa omissa kategorioissaan, joiden alta ne on helppo poimia kuunteluun. Voit hyödyntää päivän vapaat hetket jatkamalla kesken jäänyttä tarinaa, ja teoksen loputtua valita seuraavan kuunteluun.

Kaikki sivustoltamme löytyvät äänikirjasovellukset tarjoavat kuuntelijoilleen ilmaisen kokeilujakson. Toisin sanoen kuuntelet äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 14 päivän ajan ennen kuin päätät, pysytkö sovelluksen käyttäjänä vai et. Perua voi toki myöhemminkin milloin tahansa, sillä sovellusten reilut ehdot eivät sido sinua käyttäjäksi ennalta määrätyillä määräajoilla. Tervetuloa äänikirjojen kiehtovaan maailmaan!