Science fiction

Science fiction, eli tieteisfiktio tai scifi, on kiehtova kirjallisuuden laji, joka pitää lukijaansa hyppysissään alagenrestä riippuen niin avaruuden tutkimattomissa tunnelmissa kuin tulevaisuuden ja jännittävien aikamatkojenkin muodossa. Aikaisemmin scifi-aiheista kirjallisuutta on ollut monesti vaikea löytää, etenkin pienemmistä kirjastoista ja kirjakaupoista. Äänikirjat ovat kuitenkin tulleet mullistamaan saatavuuden ja äänikirjasovellukset tarjoavatkin muiden kirjallisuuden lajien lisäksi myös science fiction -kirjallisuutta runsain määrin.

Mikäli tulevaisuuden mahdolliset näkymät ja avaruus kiinnostavat, jännittävä science fiction -kirjallisuus on oiva valinta rentoutumiseen. Miltä kuulostaa lepohetki raskaan päivän jälkeen, kun kuulokkeet välittävät kuulijalleen kiehtovan digitaalisen kirjan tarinaa? Näitä päivittäisiä akkuja lataavia hetkiä alkaa taatusti odottaa, kun mukaansa tempaava tieteistarina saa kuulijan pauloihinsa.

Con rit
Enkelten verta
Yksin Marsissa
Se
Mersumies
Metro 2033
Metro 2034
Metro 2035
Revolverimies
Sarasvatin hiekkaa
Joutomaa
Kohtalo
Kolmen kappaleen probleema
Kuokkamummo
Luciferin oppipojat
Maailmojen sota
Siirros
Sitomisen taito
Synkkä metsä
Uniin piirretty polku
Siilo

Koe seuraava science fiction -elämys äänikirjan muodossa

Vietätkö päivittäin aikaa busseissa, pyörän päällä, auton ratissa, kävelyillä tai kauppareissuilla? Ajan voi käyttää hyvin hyödyksi valitsemalla mieluisaa kuunneltavaa äänikirjan muodossa. Äänikirjaa kuunneltaessa kädet ja silmät pysyvät vapaina liikenteelle ja muulle ympäristölle, mikä tekeekin äänikirjoista todellisen haastajan perinteisille fyysisille kirjoille. Kun äänikirjana matkapuhelimessasi pyörii scifi-aiheinen teos tai mikä tahansa muu mieleinen äänikirja, päivän pakolliset siirtymähetket ovat takuulla hyötykäytössä.

Alkuun pääset lataamalla matkapuhelimeesi haluamasi äänikirjasovelluksen, rekisteröitymällä käyttäjäksi ja valitsemalla mieluisaa kuunneltavaa. Sivustomme kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat kuulijalleen maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana saat kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 14 päivän ajan. Tähän tarjoukseen kannattaa todella tarttua, sillä mikäli tuletkin toisiin ajatuksiin valitsemasi sovelluksen kohdalla, peruutat vain tilauksesi määrätyn ajan kuluessa.

Kokeile scifi-kirjallisuutta ilmaiseksi

Äänikirjat kulkevat mukanasi näppärästi omassa matkapuhelimessasi tai tabletissasi. Lomalle tai työmatkalle suunnatessasi käytössäsi on kattava äänikirjasto, josta valitset kuuntelemista oman makusi mukaan. Oma mukana kulkeva äänikirjasto mahdollistaa teoksen vaihdon vaikka lennosta, joten olet vapaa kuljettamasta painavia fyysisiä kirjoja mukaan lomallesi, minkä lisäksi äänikirjaa kuunnellessasi voit huoletta sulkea silmäsi aurinkotuolilla levätessäsi.

Olipa valintasi äänikirjaksi sitten tulevaisuuteen tai avaruuteen sijoittuva science fiction -teos, romantiikkaa tulviva viihdekirjallisuus tai vaikkapa tietokirja, nämä kaikki ja monet muut digitaaliset kirjat odottavat mukaan poimimista useiden äänikirjasovellusten maailmassa. Valitse sinua puhuttelevin sovellus, kokeile sitä ilmaiseksi ja tutustu sovelluksen tarjontaan kaikessa rauhassa. Päätös on sinun!