Romaanit

Romaanit ovat kestosuosikkeja ja aina ajankohtaista viihdettä. Rakkausromaanit ovat suosittuja niin nuorten kuin aikuistenkin keskuudessa ja ne hurmaavat lukijansa mielenkiintoisilla hahmoillaan ja ihmissuhdekuvioillaan. Elämäkertaromaanien kautta puolestaan pääsee sisälle elämän moninaisuuteen ja kiehtoviin tarinoihin itseään kiinnostavien henkilöiden kautta. Oman mausteensa romaanien monipuoliseen maailmaan tuovat esimerkiksi keskiaikaan sijoittuvat historialliset romaanit. Olipa oma mieltymys romaanien maailmassa millainen tahansa, helpoin tapa hankkia uusi romaani ja nauttia siitä on ladata äänikirjasovellus. Äänikirja kulkee vaivatta mukana kaikkialle ja kuulokkeiden kautta pääsee uppoutumaan romaaneihin jopa kävellessä, pyöräillessä tai autoa ajaessa.

Monelle meistä päivän kohokohta on se hetki, kun pääsee kaikessa rauhassa lepäämään olohuoneen sohvalle. Romaani äänikirjan muodossa on erinomainen valinta näihin tilanteisiin, sillä tarinan maailmaan sukellettuaan lepohetkeä malttaa helpommin jatkaa. Edellä mainittujen romaanilajien lisäksi sohvan uumeniin voi valita äänikirjan esimerkiksi tieteisromaanien, rikosromaanien, arjen pyörteistä kauas kuljettavien fantasiaromaanien ja monien muiden joukosta. Äänikirjojen maailma tarjoaa runsaasti valinnanvaraa, joten sieltä löytyy helposti romaaneja jokaiseen makuun sopien.

Kentänvaltaajat
Keveys
Loiste
Normaaleja ihmisiä
Ökyrikas tyttöystävä
Olive Kitteridge
Pääomani
Polta nämä kirjeet
Pyramidi
Sitä saa mitä antaa
Toscanan tytöt
Loppusanat

Mukanasi kokonainen kirjasto täynnä kiehtovia romaaneja

Äänikirjojen kuuntelu on mitä mukavin tapa rentoutua ja ottaa omaa aikaa kiireisen arjen keskellä. Lisäksi äänikirjat kulkevat mukana erityisen kätevästi – omassa matkapuhelimessa tai tabletissa. Äänikirja latautuu mobiililaitteelle vain muutamassa sekunnissa, joten uuden romaanin aloittaminen käy käden käänteessä.

Lataamalla matkapuhelimeesi valitsemasi äänikirjasovelluksen, mukanasi kulkee aina kattava äänikirjojen valikoima pienessä tilassa. Tarjolla on lukuisia kuuntelua odottavia romaaneja ja muita kirjallisuuden lajityyppejä suosittujen kirjailijoiden kirjoittamina. Kun valintasi on äänikirja, vältyt valitsemasta luettavaa kirjaston hyllyistä ja kannat sen sijaan mukanasi omaa pientä mutta äärettömän kattavaa kirjastoasi.

Kokeile äänikirjoja ilmaiseksi

Matkapuhelin kulkee mukanamme lähes kaikkialla. Kun taskuun pakkaa vielä kuulokkeet, äänikirjan kuuntelun voi aloittaa missä ja milloin tahansa. Juna- ja lentomatkatkin sujuvat mukavasti mieluisaa äänikirjaa kuunnellessa. Uuteen romaaniin sisään päästyään huomaakin jo odottavansa seuraavaa tilaisuutta jatkaa sen kuuntelemista.

Romaanit pitävät sisällään monenlaisia tutkimattomia maailmoja, jotka odottavat löytäjäänsä. Millaiseen seikkailuun haluat sukeltaa äänikirjojen maailmassa? Valitessasi yhden suosittelemistamme sovelluksista saat kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi vähintään 14 päivän ajan, sovelluksesta riippuen.