Kokeile 40 päivää ilmaiseksi

Lasten kirjat

Kun kyseessä ovat lapset, heille tarinoiden maailma on arkipäivää. Ja kun lapsi tottuu kirjallisuuden mukanaan tuomiin iloihin jo pienestä pitäen, hyödyllinen harrastus saattaa kulkea mukana läpi elämän. Anna lapsen viehättyä kiehtovista lasten tarinoista hankkimalla liittymä jostakin äänikirjasovelluksesta, ja tulevat auto- ja lentomatkat ovat pelastetut. Hyödylliset äänikirjat ovat hyvää vastapainoa elokuville ja tv-sarjoille ja saavat pienen kuuntelijan uppoutumaan tarinaan hetkessä.

Sivustollamme esitellyt äänikirjasovellukset tarjoavat lasten äänikirjat monipuolisissa valikoimissa. Tarjolla on niin uutukaisia tarinoita kuin lapsen vanhemmille tuttuja klassikkosatujakin. Kirjojen värikkäät kannet auttavat lasta valitsemaan häntä kiinnostavan äänikirjan itse, ja mikäli valinta ei osunutkaan oikeaan, äänikirjan vaihtaminen toiseen käy parilla klikkauksella. Äänikirjasto on mainio tapa tuoda valtava lasten kirjasto tarjolle suoraan lapselle sen sijaan, että kirjojen valinta olisi vain perinteisten kirjastohyllyjen ja kirjastoon ehtimisen varassa. Miten monipuolista ja hyödyllistä!

Marikin joululoma
Joulutarina
Kani joka tahtoi nukahtaa
Lasilapset
Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
Paras kirja ikinä
Peppi Pitkätossu
Viisikko aarresaarella
Taikurin hattu
Taikatalvi
Vaarallinen juhannus
Viirun ja Pesosen joulupuuhat
Supermarsu pelastaa silakat

Äänikirjat lapsille ja koko perheelle kätevästi sovelluksesta

Lapset pitävät tarinoista, joiden pauloihin he pääsevät helposti. Kokeilkaa yhdessä sivustoltamme löytyviä äänikirjasovelluksia ilmaiseksi ja tutustukaa kaikessa rauhassa niiden tarjontaan, ennen kuin päätätte, mikä sovellus vaikuttaa parhaimmalta lasten kirjojen tarjoajalta. Hankkikaa sovellus, jolla on tarjolla kätevä perheliittymä, ja pääsette kukin perheenjäsen kuuntelemaan omaa lempikirjallisuutta äänikirjojen muodossa.

Sivustoltamme löydät erilaisia äänikirjasovelluksia, joiden kattavat valikoimat pitävät sisällään niin lasten ja nuorten kirjat, fantasia- ja scifi-kirjallisuuden, kiehtovat elämäkerrat, romanttiset äänikirjat kuin muutkin mahdolliset kirjallisuuden lajit. Sovelluksen valittuasi lataat sen kätevästi matkapuhelimeesi tai tablettiisi. Kun sinua tai lastasi kiinnostava kirja löytyy sovelluksesta, sekin latautuu laitteellesi pikapikaa, vain muutamassa sekunnissa. Tutustu moderniin kirjastoon, joka kulkee mukananne pienessä tilassa kaikkialle!

Kokeile nyt lasten äänikirjoja maksutta

Löydät sivustollamme tarjolla olevista äänikirjasovelluksista äänikirjat lapsille, nuorille ja aikuisille mittavassa valikoimassa. Kun hankitte perhetilin, jokainen siihen sisällytetty käyttäjä saa käyttöönsä oman tilinsä, jonka kautta voi kuunella lempikirjojaan kätevästi.

Olipa tarkoituksena sitten yksittäisen käyttäjätilin tai jaettavan perhetilin hankkiminen, jokainen sivustomme sovelluksista tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen kokeilujakson, jonka ansiosta sovellukseen saa tutustua omassa rauhassa ja selvittää, onko kyseinen sovellus se itselle sopivin vaihtoehto. Kokeilujakso on sovelluksesta riippuen vähintään 14 päivän pituinen.